شکایت از برادر معتاد و دایی نا تنی که مورد ازار و تهدید من را قرار دادند چطور است؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱۲۶ #06875318

سلام من دختری ۲۱ ساله هستم مجرد برادر بزرگتری دارم ۴ سال تفاوت سنی ما هست که چندین سال است اعتیاد دارد و مدام در زندگی من دخالت میکنم و با ابروی من بازی میکند و تهمت هایی میزند تا مرا تحت امر خود در اورد پدرم و مادرم در قید حیاط هستند و انان بخاطر ابرویشان به من امر میکنند که سکوت کنم اما دیگر تاب ندارم شخصی متاهل و یک بچه دارد به دلایلی خانم او مشکلاتی دارد و بچه از خودشان نیست تحت نظر دکتر بوده و دگر امکان بچه دار شدن ندارد. حال او چندین وقت است که به من پیشنهاد ازدواج داده سنش ۳۲ سال است و از لحاظ دین مادیات عاطفه برای من تمام و کمال است من میخواهم با او ازدواج کنم و اما برادر و دایی نا تنی من شدید به دنبال تهمت و ازار من هستند حتی من را کتک و به مرگ تهدید کردند در صورتی پدرم با من است و راضی میخواهم از دایی ناتنی و برادرم معتادم شکایت کنم ایا راهی هست؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و عرض ادب شما می‌توانید تحت عنوان مزاحمت و تهدید شکایت نمایید یا وکیل بگیرید

سلام وقت بخیر
در خصوص تهدید و ضرب و شتم اقدام به طرح دعوا نمایید.

سلام
شما امکان اقامه شکایت در خصوص تهدید و ضرب و شتم ها دارید و در صورت تکرار مراتب حتما با ۱۱۰ تماس بگیرید مراتب را صورتجلسه کنید و سپس از طریق دفترخدمات قضایی طرح شکایت کنید

درود
بله امکان شکایت برای شما فراهم است از طریق دفاتر خدمات قضایی می توانید شکایت کنید.

باسلام و احترام
می توانید به حرم تهدید به مرگ ومزاحمت وتهمت از آنهاشکایت کنید واز نظر قانونی فقط پدرتان اجازه ازدواج می تواند بدهد

بهتر است در این موارد با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر موثر نبود میتوانید به دلیل ضرب و جرح طرح شکایت کنید.

با داشتن ادله کافی از جمله شهادت شهود شکایت تهدید و ضرب و جرح طرح نمایید