اگر در فیلم دوربین مدار بسته مشخص باشد فردی سلاح سرد دارد ولی در موقع ضربه زدن در فیلم نیفتاده باشد میتوان شکایت کرد؟

پرسیده شده
۳۱ پاسخ ۳۴۹ #06839471

با سلام و خسته نباشید
چن روز پیش اقایی بعد از درگیری لفظی با چوب به سمت من حمله کردند ولی موقه ضربه زدن به خاطر نقطه کور دوربین در فیلم مشخص نیس ولی اینکه به سمت من حمله میکنن مشخص است و بعد از درگیری در بیمارستان صورت جلسه کردم
ایا با این سند میتوانم شکایت کنم یا نه؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۳۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیدتحت عنوان ضرب و جرح عمدی می توانید شکواییه تنظیم نمایید

سلام
بله از طریق دفاتر خدمات قضایی تحت عنوان ضرب و جرح شکایت نمایید

شکایت ضرب و جرح قابل طرح است

با درود بله امکان طرح شکایت وجود، پی‌گیری نمایید

باید نسبت به موضوع تحقیقات و بررسی بیشتری صورت گیرد نظریه پزشکی قانونی نیز در اثبات موضوع در نظر گرفته می شود و با جمیع ادله و بررسی تصمیم گیری خواهد شد. شما می توانید تحت عنوان ضرب و شتم شکایت کیفری مطرح نماید.

بله- با عنوان ایراد صدمه بدنی عمدی

با سلام و احترام
قابل شکایت کیفری ضرب و شتم عمدی می باشد