میتونه اعتراض کنه ونگذارد ببریم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۷۲ #06824834

با سلام اگه لیست سیاهه جهیزیه را فقط دامادم امضا کنه امضای شاهد نداشته باشه روز بردن وسایل دامادم میتونه اعتراض کنه ونذاره ببریم وسایل رو

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امضای لیست سیاهه توسط داماد محترم را میتوان به نوعی اقرار ضمنی مبنی بر عدم مالکیت ایشان بر اموال مذکور دانست و همین یک امضا کفایت میکند چرا که تنها ایشان میتواند نسبت به آن ادعایی کند و با انجام این امر راه اعتراض را بر خود بسته مگر از طریق ادعای جعل یا انکار

باید دادخواست استرداد جهیزیه به استناد لیست سیاهه بدهید ،سپس با مامور کلانتری جهیزیه را استرداد کنید.

باسلام امضای زوج هست مشکلی نیست

با درود.امضای زوج باشد کافیست.ولی اگر انکار و یا ادعای جعل کرد باید دادخواست استرداد جهیزیه باستناد لیست مذکور از شورای حل اختلاف طرح نمائید

سلام امضا زوج کافیست

امضا زوج کفایت می کند.

سلام
امضای ایشان دلالت بر مالکیت زوجه نسبت به جهیزیه دارد نمیتوانند ازاسترداد جهیزیه ممانعت کنند