ایا دادن مدارک شناسایی به غیر جهت ثبت شرکت، میتواند در اینده برای فرد مشکل قانونی ایجاد کند؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۴۴۵ #06810208

با سلام
اگر توسط یکی از اشنایان از ما تقاضا شود که جهت ثبت شرکت نیاز به مدارک شناسایی و تحصیلی ما دارند ( برای سمت مدیر عامل یا معاون و....) در حالیکه شما در اصل هیچ کاری در اون شرکت انجام نمیدهید و اطلاعاتی هم ندارین
فقط ب صورت فرمالیته این سمت رو دارین .
در اینده اگر این شرکت تخلفی کند ، برای فردی که مدارک فوق رو در احتیارشون گذاشته و سمتی دارد مشکل حقوقی. ایجاد میشود ؟

مشاوره حقوقی تغییرات شرکت
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
تحت شرایطی مسئولیت دارد

تحت شرایطی ایجاد مسولیت می کند.

سلام. بله به طور مثال اگر عضو هیات مدیره شرکت سهامی خاص باشید و شرکت بدهی مالیاتی به دارای داشته باشد طبق رویه اداره دارایی شما نیز به عنوان بدهکار مالیاتی در سامانه ها شناخته میشود و مشکلات اداری پیدا خواهید کرد .

با نام خدا
با سلام
بله در شرایطی موجب مسولیت خواهد گردید.
موفق باشید

با سلام،قطعا برای شما مسئولیت آوره.

باسلام
بنا به شرایط می تواند برای شما مسولیت ایجادنماید.

با سلام...قطعا و منطبق بر قانون شما مسولیت قانونی خواهید داشت و قانونا شما باید پاسخگو باشید.