آیا حکم دادگاه برای دیه نباید با درصد پزشکی قانونی شبیه باشد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۶۳ #06804942

با سلام
برگه نهایی پزشکی قانونی ۲۴.۵ درصد دیه با چند تا کوفتگی قید شده بود ولی قاضی ۶۸ درصد دیه حکم داده؛ آیا درسته؟

مشاوره حقوقی دیه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هرحال حق اعتراض به رای دادگاه محفوظ هست

سلام
حتما اشتباه رخ داده
می توانید از دفتر شعبه درخواست اصلاح رای کنید

با سلام، قاعدتا رای بر اساس نظریات پزشکی قانونی صادر می گردد، احیانا آنچه مورد انتظار شما بوده صرفا ارش ها بوده که سایر صدمات دیه مقدر و مطابق قانون اعلام گردیده، علی ایحال امکان اشتباه یا سهو قلم نیز در آرا وجود دارد

علت را جویا شوید اگر اشتباه قلمی باشد درخواست اصلاح کنید در غیر این صورت به رای اعتراض کنید

سلام
دادگاه صرفا به میزان صدمات وارده باید حکم به پرداخت دیه صادر کنند و نوع صدمات وارده و میزان آن را نیز پزشکی قانونی تعیین می نمایند
بنابراین چنانچه در این مورد مغایرتی وجود دارد احتمالا دادگاه اشتباه و سهو قلمی در رای خود دارند و شما باید طی شرحی به صورت کتبی موضوع را به دادگاه اعلام کنید تا در صورت سهو قلم( اشتباه نوشتاری ) رای خود را اصلاح نمایند

اصولا دادگاه برمبنای نظریه پزشکی قانونی مبادرت به صدور حکم دیه می نماید واحتمال اشتباه دادگاه کم هست .‌به هرحال حق اعتراض به رای دادگاه محفوظ هست

باسلام
لطفا گواهی پزشکی را برای سایت ارسال نمایید تا مطالعه و اظهار نظر گردد
احتمال دارد ۲۴ درصد ارش و مابقی دیه مقدر بوده باشد
یا اینکه اشتباهی در تایپ حکم شده که بایستی درخواست اصلاحیه نمایید