منظور از ابلاغیه بیان شده چیست؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۴۱ #06801422

سلام. پرونده مقید به تاریخ ۱۴۰۰/۳/۵ یعنی چی.اگه جواب بدین ممنون میشم

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
وقت رسیدگی به پرونده شما را تعیین کرده و باید منتظر ابلاغیه بعدی باشید

این امر مربوط به وقت نظارت است و مربوط به امور دفتر دادگاه است و ارتباطی به طرفین ندارد

زمان رسیدگی ب پرونده هست

احتمالا وقت نظارت تعیین شده است. بدین معنی که دادگاه در تاریخ مذکور بدون حضور طرفین پرونده را ملاحظه نموده و تصمیم مقتضی خواهد گرفت.

وقت نظارت تعیین شده است.

احتمالا وقت نظارت تعیین شده

۱-یعنی در تاریخ ۱۴۰۰/۳/۵ به پرونده رسیدگی خواهد شد۲- و یا اگر وقت نظارت است پرونده توسط قاضی مطالعه و تصمیمات لازم گرفته خواهد شد