توهین و افترا رو چطور میتونم پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۵۳۷ #06801416

سلام دانشجو هستم و سرکلاس مجازی استاد دانش و جمعیت خانواده صحبتهایی میکرد که به نظرم نامعقول و غلو آمیز بود بعد به پیوی ایشان رفتم و از ایشان انتقاد کردم به ایشان هم گفتم قصد توهین ندارم.استاد حمل بر توهین گرفتن و سر کلاس بدون ذکر نام بنده شروع به تحقیر و توهین کردن و مطالبی گفتن که دور از شان بود ممنوم میشم اگه راهنمایی کنید چطوری میتونم پیگیری کنم

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
از نظر قانونی قابل پیگیری و تعقیب نیست چون طبق گفته ی شماصرحتا به شما توهین نگردیده اما شما می توانید از طریق حراست دانشگاهتان موضوع را پیگیری نمایید .

سلام
اگراسمی ازشما نبرده باشندجرمی مرتکب نشده اندکه قابل پیگیری باشد

درود
چون نام شما را نبردند بنابراین نمی توانید به جرم توهین شاکی شوید.

باسلام
اگر مستقیم شمارومخاطب قرارندادن نمیتوان شکایت کرد

سلام چنانچه القاب توهین آمیز و حرفهای قبیح برای دانشجویان کلاس محرز و مبین گردید که خطاب حرفهای استاد شما هستید میتوانید با گواهی دو دانشجو از ایشان شکایت و پیگیری نمایید.

با سلام
برای اثبات جرم توهین و افترا و نظایر آن ، بایستی شهادت شهود یا پیامک و نوشته و موارد دیگر در دست باشد حال بفرموده شما اگر استاد نامی از شخصی نبرده و مخاطب خاصی اشاره نشده لذا هیچ مدرک و شهودی بر این امر نمیتوان پیدا کرد

با سلام و درود . باید آن چه که رد و بدل شده است را شنید . ممکن است بتوان شکایت کرد .