آیا مالک می تواند قبل از اتمام قرارداد اجاره مستاجر را مجبور به تخلیه کند؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲,۷۴۳ #06784702

با سلام . بنده خانه ای را در تاریخ ۹۷/۷/۱۶ به مدت یکسال رهن و اجاره نموده ام الان در برج ۴ صاحبخانه اصرار دارن که بنده منزل را تخلیه کنم و دایما هم تماس های مکرر تلفنی دارند مبنی بر تخلیه هر چه سریعتر منزل . حال بنده هم به ایشان گفته ام که تا پیش از موعد سر رسید (۹۸/۷/۱۶) نمی توانم منزل را تخلیه کنم به مشاور املاک هم مراجعه نمودم اما آنها حریف صاحبخانه نمی شوند خیلی ممنون میشم مرا راهنمایی کنید که چه کاری می توانم در مقابل این صاحبخانه سمج انجام دهم ؟ ‫(شایان ذکر است در این مدت اجاره بهای منزل به طور کامل و به موقع پرداخت شده و هیچگونه خسارتی نیز به منزل وارد نیامده است همچنین در قولنامه هم هیچگونه حقی به طرفین برای فسخ پیش از موعد داده نشده است)‬لطفا تمامی کارهایی که می توانم انجام دهم تا از شر ایشان راحت شوم را بگویید ؟
با تشکر از راهنمایی شما.

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر نمی توانند چنین اقدامی نمایند

با درود خیر موجر نمی‌تواند چنین کند مگر در قرارداد پیش بینی شده باشد

عدم توجه به پافشاری موجر ..... درصورت مزاحمت میتوانید از طریق مراجع قضایی پیگیری کنید ...

قرارداد اجاره تا اتمام مهلت اجاره لازم الاتباع و لازم الاجرا بین طرفین است مگر به تراضی قرارداد را اقاله یا به علت قانونی فسخ شود

موجر نمی تواند زودتر از موعد خواستار تخلیه شود. در صورت ادامه مزاحمت می توانید شکایت کیفری مطرح کنید.

با سلام ووقت بخیر
طبق قانون مستاجر می تواند تا پایان مدت اجاره درملک مورد اجاره سکونت داشته باشد ولو اینکه حسب توافق با موجر زودتر از موعد مقرر تخلیه شود . درغیر اینصورت هر مزاحمتی موجر برای مستاجر داشته باشد درمراجع قضایی قابل پیگیری می باشد .

با سلام الزامی به تخلیه قبل از موعد ندارید، در صورت ادامه مزاحمت حق شکایت کیفری خواهید داشت