میخواستم بدونم با این مزاحمتهای مکرر و تهدید مجازاتش چیه؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۵۹۳ #06746624

با سلام..سال ۹۸ از همسر سابق شوهرم شکایت کردم به دلیل مزاحمت و محکوم به ۶ ماه حبس تعزیری و جریمه ۲ ملیونی شد..اما متاسفانه دست بردار نیست و این بار برای شوهرم مزاحمت ایجاد میکنه پیام میده و تماس شبانه و قصد بر هم زدن زندگیمون رو داره و پیامهاش یا داره التماس میکنه یا تهدید و فحاشی..دوباره شکایت کردیم اما به کلانتری مراجعه نکرد وقتی فهمید شکایت کردیم پیام داد که اگه من زندانم برم دست از بدبخت کردن شما برنمیدارم..و اینکه قبلا سابقه مزاحمت داشته در سرعت پرونده کمک میکنه؟

مشاوره حقوقی تهدید
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله امکان طرح شکایت مزاحمت و تهدید وجود دارد

با سلام شکایت تحت عنوان تهدید و توهین وجود دارد

همسرتان می تواند شکایت تهدید و افترا و مزاحمت طرح نماید

سلام
امکان اقامه دعوا با عنوان تهدید و توهین وجود دارد

با درود شکایت تحت عنوان تهدید و توهین وجود دارد

سلام شکایت تحت عنوان تهدید و توهین وجود دارد

برای توهین تهدید و ایجاد مزاحمت و اخلال در آسایش طرح شکایت کنید هرکدام مجازات جداگانه دارد لیکن میبایست ب اثبات برسد تا محکوم شوند