چه زمان میتونم اعتراض بزنم و درخواست خسارت بنمایم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۸۳ #06730296

عرض سلام در خصوص برداشت کلاهبرداری اینترنتی از حساب الان قرار نهایی به جلب دادرسی متهمین دادن با توجه به گذشت دو سال از شکایت بنده و خسارن و ضرر و زیانی که به من وارد شد بعلاوه هزینه های دادرسی من چه زمان میتونم اعتراض بزنم و درخواست خسارت بکنم که بتونم علاوه بر اصل پولم جبران ضرر و زیانم بشه ؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود می‌توانید ضرر و زیان موردنظر را مطالبه نمایند.

درود بر شما ،در این خصوص مستحضر باشید که پس از تعیین شعبه و ارجاع به دادگاه می‌توانید ضرر و زیان موردنظر را مطالبه نمایند.

با ارجاع پرونده به دادگاه کیفری میتوانید دادخواست ضرر و زیان بدهید و مطالبه خسارت دادرسی هم بنمایید

بعد از صدور قرار جلب دادرسی پرونده ارجاع به دادگاه کیفری جهت صدور حکم می شود فی الوصف شما می توانید دادخواست مطالبه هزینه دادرسی ،کلیه خسارات ،ضرر زیان ،تعدیل به نرخ روز مطرح نماید

با سلام
بعد از تعیین شعبه و قبل از اولین جلسه می توانید دادخواست بدهید

باسلام
برای مطالبه خسارت ضرر و‌زیان ناشی از جرم میتوانید تا قبل از تشکیل جلسه اول دادرسی در دادگاه دادخواست خود را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

سلام .با ارجاع پرونده به دادگاه کیفری میتوانید دادخواست ضرر و زیان و خسارت تاخیر را مطرح کنید