آیا اعتراض به دادنامه تامین خواسته مهریه فایده ای دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۵۵۱ #06712738

با سلام
دادنامه ی با عنوان تامین خواسته و قرار توقیف اموال بعد از دادخواستی که همسرم برای دریافت مهریه انجام داده به دستم رسیده.
قسمتی از متن به شرح ذیل است:
با عنایت به جامع محتویات پرونده از جمله فتوکپی مصدق عقدنامه رسمی و مهیا بودن ارکان صدور قرار تامین خواسته، استناد بند الف ماده ۱۰۸ قانون آیین دادرسی مدنی دادگاه های عمومی و انقلاب قرار توقیف اموال آقای ___ به میزان ___ عدد سکه طلای کامل بهار آزادی را صادر و اعلام می نماید، قرار صادره پس از ابلاغ قابل اجرا است و به استناد ماده ۱۱۶ قانون یاد شده ظرف ۱۰ روز پس از آن قابل اعتراض در همین دادگاه می باشد.
سوالم این است که که اگر برای اعتراض اقدام کنم چه فایده ای دارد و اصلا به چه چیز می توانم اعتراض کنم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

فرقی نمیکند اعتراض شما نتیجه ای ندارد

سلام

در این مورد که تامین خواسته به لحاظ مستند رسمی خواهان صادر شده است اعتراض کارکردی ندارد و قرار تامین قانونا صادر شده است

سلام
اگر شما اموال دیگری به جز مستثنیات دین داشته باشید به موجب این قرار تامین خواسته، توقیف می شود و نهایتا با اعتراض به این قرار می توانید پروسه توقیف اموال را طولانی کنید... اگر هم اموالی به جز مستثنیات دین ندارید کلا اعتراض به این قرار مفهومی ندارد چرا که قابل اجرا نیست