لطفا میزان دیه را حدودی بیان فرمایید؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۵۱ #06699503

سلام خسته نباشید
۱- من تصادف کردم سه ماه پیش الان تو استراحت پزشکی هستم پزشک قانونی گف ۱۴ برج ۱۱ بیا معاینه مجدد و تو اولین گواهی جراحات پزشک قانونی گوشم که نمیشنوه و چشمم سیاهی میبینه نصفش رو ننوشته آیا من برج ۱۱ رفتم اینا رو گفتم دوباره معاینه مجدد میده یا مینویسه پزشک معتمد تایید کنه و پرونده رو ببنده
۲- خواهشا اینم راهنمایی بفرمایین که اگه گوش راستم نشنوه و چشم راستم نصفش سیاهی ببینه میتونم از کارافتادگی جزئی بگیرم از تامین اجتماعی ؟
۳- جراحات نوشته شده توسط پزشک قانونی به شرح ذیل است لطفا اونا رو هم حساب کنین بهم بگین بی زحمت :

۱-جراحت (دامیه) قدام و سمت چپ سر
۲-سیاه شدگی پلک بالا و زیر چشم راست
۳-سیاه شدگی پلک بالا و زیر چشم چپ
۴-تورم شدید اطراف چشم چپ و راست
۵-جراحت(حارصه)زیر چشم راست
۶-جراحت(حارصه) پل بینی
۷-کبودی بازوی چپ در قدام
۸-جراحت(حارصه)خلف دست چپ
۹-جراحت(دامیه)گیجگاه چپ
۱۰-جراحت(حارصه) لب بالا ومخاط لب پایین
۱۱-جراحت وسیع زانوی چپ(حارصه)
۱۲-کاهش سطح هوشیاری عمیق
۱۳-شکستگی استخوانهای سمت راست صورت(هاشمه)
۱۴-شکستگیاستخوانهای سمت چپ صورت (منقله)
۱۵-شکستگی استخوانهای کف جمجمه(هاشمه)
۱۶-شکستگی استخوان بینی
۱۷-خونریزی روی سخت شامه ای دو طرف مغزی داشته که تحت عمل جراحی دو طرف ( کرانیوتومی دو طرف ) قرار گرفته است
۱۸-تجمع هوا در فضای روی سخت شامه ای مغز دارد. پاسخ
شدیدا به این سه مورد به صورت کامل نیاز دارم منتظر جواب هاتونم
میدونم شاید نتونین دیه رو دقیق بگین ولی حداقل بگین دور بر چند هست
با تشکر از بنیاد وکلا

مشاوره حقوقی دیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
پیشنهاد میشود از طریق ارزیابی حقوقی اقدام یا رزرو مشاوره تلفنی انجام دهید چون واقعا بیان جزئیات در اینجا امکان پذیر نمیباشد.