پلیس اجازه ی مصادره گوشی تلفن همراه را به عنوان ضمانت برای آزادی دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۸۲ #06698751

من در کافه در حال خوردن فست فود و انجام کارهای کامپیوتری بودم که پلیس به داخل کافه آمد و همه را به امنیت اخلاقی برد میخوام بدونم چه حکمی دارد و اینکه اجازه ی مصادره گوشی تلفن همراه را به عنوان ضمانت برای آزادی دارند؟

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ضابطین دادگستری و مامورین صرفا در جرایم مشهود و یا با دستور قضایی حق جلب یا توقیف دارند. در صورت صحت اظهارات شما عمل ایشان تخلف و جرم است.

خیر چنین اجازه ای ندارند و اینکار مامورین تخلف است و قابل پیگیری میباشد .

بسمه تعالی
با سلام
ضابطین حق اخذ تامین ندارند

با سلام عمل مامورین (در صورتی که مامور باشند) در غیر موارد جرایم مشهود و یا دستور قضایی قانونی نبوده و حق توقیف و یا دستگیری فله ای افراد بدون دلیل موجه قانونی در اماکن عمومی ندارند.

با سلام ابتدا می بایست بررسی گردد که آیا مامورین نیروی انتظامی حکمی در این خصوص داشته و یا خیر چنانچه حکمی در این خصوص داشته باشد میزان حدود حکم نیز باید بررسی گردد و چنانچه حکمی نداشته باشد تخلف ایشان را می توانید از طریق دادسرای نظام پیگیری نمایید

با سلام -خیر چنین اجازه ای ندارند مگر به دستور قاضی .ولی متاسفانه برخی از افراد سودجو بعنوان مامور انتظامی وپلیس وارد چنین مکانهایی میشوند وگوشی ها ولوازم افراد را میگیرند ومیبرند ومیگن برای پیگیری به کلانتری مراجعه بکنن ولی متاسفانه متوجه میشوند که این افراد بعنوان مامور قلابی این کار راکردند واموال مردم را ربودند.

درودها بدون حکم قضایی خیر متاسفانه مامورین انتظامی هرگاهی از این نو تخلفات دارند و قابل پیگرد قضایی نیز است