آیا یکی از وراث میتواند در روز محضر از امضا برای انتقال سند به خریدار خودداری کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۹۸ #06697745

باسلام و خسته نباشید
قبلا نیز این سوال را مطرح کردم که گویا سوالم بطور کامل تشریح نشده بود
یک باب مغازه سرقفلی که ۳ دانگ از آن برای بنده و ۳ دانگ از آن برای پدرم بوده که بعد از فوت ایشان به ورثه رسیده است. حال مغازه به فروش رسیده است و برای آن یک مبایعه نامه تنظیم شده و کلیه وراث و صاحب ملک مغازه آنرا امضا واثرانگشت کرده اند. و مغازه درمرحله ی انتقال سند میباشد. از خریدار علی الحساب مقداری از پول مغازه را دریافت کردیم و مابقی آن بروز محضر موکول شده است. حال یکی از ورثه پس از امضا کردن مبایعیه نامه و دریافت کل سهم الارث خود بصورت نقدی تهدید به امضا نکردن نهایی در روز محضر کرده است. با وجود اینکه این ورثه مبایعیه نامه را امضا وکلیه سهم الارث خود از مغازه را نقدا دریافت کرده است میتواند از لحاظ قانونی مانع فروش مغازه شود؟
اگر خریدار از وی شکایت نماید مراتب قانونی آن به صورتی هست که مانع از فوت وقت برای انتقال سند شود؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
کلیه فروشندگان و وراث، چون مبایعه نامه را امضا نموده اند، مکلف به حضور در دفترخانه در موعد مقرر و انتقال رسمی ملک هستند. در صورت عدم حضور، خریدار می تواند دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی علیه ورثه تقدیم کند.
متاسفانه روند دادرسی چندان سریع نیست.

با سلام وقت شما بخیر
قطعا چنانچه فرد در دفتر اسناد رسمی حاضر نشود خریدار میتواند الزام ایشان به همراه تمامی وراث را به حضور در دفتر اسناد رسمی و امضا جهت انتقال سند نماید .در صورت تمایل به دریافت اطلاعات کامل با ثبت درخواست ارزیابی امکان ارائه پاسخ کامل را فراهم نمایید .موفق باشید