کلاهبرداری چطور از طریق قانون قابل پیگیری است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۳۶ #06689548

با سلام
من چن روز پیش یه نفر اومد مغازه و خرید کرد بهم گفت شماره کارت بدین کارت به کارت کنم و خودشو آشنا جلوه داد و من هم احساس کردم قبلا دیدمش و بهم گفت اگه پول نقدیم دارین بهم بدین تا براتون کارت به کارت کنم نقدی لازم دارم منم یمقدار پول دادم و با هزینه خریدش قرار شد بزنه به حسابم برام کارت به کار کرد ولی برا من پول واریز نشد ولی اون یه پیام نشونم داد که گفت از حسابم کسر شده و یکم دیر تر برای شما ارسال میشه خلاصه ی جوری منو قانع کرد و یه عکس از اسمس و شمار تلفنش به من داد تا اگه واریز نشد برام دوباره انتقال بده من یه لحظه هواسم پرت شد طرف رفت و من نتونستم مدرک شناسایی بگیرم ازش روز بعد بهش زنگ زدم گفت رفتم بانک و تا شب گفتن واریز میشه ولی از روز بعدش جواب نداد و گوشیشو خاموش کرد تصویر طرف و دارم تو دوربینا افتاده چیکار میتونم بکنم

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود قابل شکایت و پیگیری است

سلام
می توانید از شخص شکایت کنید
ولی مقداری پیچیده است

با سلام
با توجه به مدارک شما می شود نظر داد آیا تصاویر کاملا گویا می باشد که وی از شما وجه دستی گرفته یا صدای ضبط شده هم دارد؟

کلاهبردی یعنی انجام مانور متقلبانه به طوری که نژر شخص را طوری حلب کنه که خودش مالش را به او بده، ممکنه با این توضیح کلاه برداری را قبول نکنند ولی تحت عنوان بردن مال غیر هم میشه شکایت کرد شما باعنوان کلاهبردای وبردن مال غیر شکایت کن دادسرا موظف هست عنوان مجرمانه درست را مراعات کند