میتواند روی همان توافقنامه اقدام کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۳۲ #06672753

بنده پرونده حقوقی دارم نسبت به مطالعه وجه هست و این پرونده به نام شخص خودم ثبت شده. طرفی که شکایت کردم و به بنده مدیون است اعسار زد که رد شد و بعد اعتراض زد که الان ۴ ماه هست پرونده در استان هرمزگان است و هنوز نیامده. ولی جدا از این مساله بنده با نامزد سابقم نسبت به دو پرونده از همین آقا که بده کار است شکایت کردیم. که پرونده حقوقی شعبه دو با نامزدم مشترک هستم و رای هم داده شده و قسط بندی شده که ۱۰ میلیون پیش و ماهی ۱.۵۰۰ میلیون و تا الان شخص محکوم شده سه قسط تا واریز کرده به حساب بنده. و در این بخش بنده توافقنانه ای با نامزدم امضا کردیم که کلیه این مبلغ اقساطی شعبه حقوقی دو برای ایشان باشد سوال اول از وقتی با نامزدم اختلاف پیدا کردیم ایشان امروز رفته این توافقنامه را در پرونده اجرای احکام درخواست کرده است ایشان میتواند روی همان توافقنامه اقدام کند و رضایت من شرط نیست که حتی مبلغ اقساطی ۱.۵۰۰ نصف شود؟؟؟؟
سوال دوم اینکه یکی دیگر از پرونده که شعبه حقوقی یک است کلا به نام من است و مجدد توافقنامه ای امضا کردیم که اگر قسطی شد نصف شود. این پرونده در استان هرمزگان است‌. و نامزدم میتواند در این پرونده اقدامی کند و حتی جلب شخص محکوم را بگیرد؟؟؟ هنوز هیچ رای صادر نشده.
کلا نامزد بنده سمتی ندارد و دادگاه میتواند همان توافقنامه را قبول کند؟؟؟؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مخاطب سوالات متفاوتی مطرح کرده اید که هر کدام جای بحث جداگانه دارد ولی در کل دادگاه به شخص یا اشخاصی که در پرونده سمت نداشته باشند جوابگو نخواهد بود و هیچ وجه ای به آنها پرداخت نخواهد کرد مگر اینکه اصیل باشد و یا وکیل دادگستری با وکالت نامه