تهدید به بردن آبرو میکند؛ چطور شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۷۷ #06667126

باسلام
دختری ۲۱ ساله هستم با پسری دوست شدم و به بهانه رفتن به رستوران من را به منزل برد و با کتک و خفه کردن مجبورم کرد که لخت شوم و رابطه برقرار کرد، البتع با گریه و زاری رابطه با دخول همراه نشد بعد از آن همیشه تهدید میکرد که موضوع را به خانواده ام میگوید، و من را مجبور به آن کار میکرد، اما دیگر خسته شدم، میتوانم شکایت کنم بدون اینک پدرم متوجه این قضیه شود؟ تروخدا کمکم کنید، میخواهم خودکشی کنم نمیدانم چه کنم، الان چند ماهی است که دیگر به حرف او گوش نمیدهم مرا تهدید کرده که آبرویت را میبرم و همه موضوع و عکس و فیلم و صدا را پخش میکنم

مشاوره حقوقی تهدید
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به جرم تهدید و تجاوز به عنف شکایت کنید و باتوجه به الکترونیکی بودن ابلاغات هیچ شخصی جز شما و طرف مقابل از شکایت مطلع نخواهد شد. حتما پیگیری کنید

سلام با آرزوی بهروزی برای شما ، قطعا شکایت کنید تا این ماجرا تمام بشه ، بدون شکایت تا ابد وضع همین خواهد بود

شما می توانید علیه وی به عنوان تهدید شکایت خود را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید لذا در صورتی که موضوع توسط ایشان اظهار نشود و با توجه به اینکه ابلاغ ها از طریق ثنا برای شما ارسال خواهد شد کسی متوجه نخواهد شد

با سلام .شما می توانید از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی اقدام به شکایت کیفری به جرم تهدید شکایت کنید و در این صورت در دفتر خدمات حساب کاربری برای شما ایجاد خواهد شد و کلیه ابلاغیه و اخطاریه های دادگاه به شماره شما پیامک خواهد شد و کسی به جز شما از متن ابلاغ و اخطار و حکم صادره مطلع نخواهد شد حتی پدرتان.

باسلام
برعلیه ایشان به اتهام تهدید وپخش فیلم وتصاویر شکایت کنیدونگرا ن نباشیدخانواده شمامتوجه نخواهندشدچون ابلاغیه ازطریق سامانه ثنا براشما ارسال میشود

سلام در صورت مدارک میتوانید از ایشان شکایت کنین

ب عنوان جرم تهدیداز ایشان شکایت کنید