تغییر نام مذهبی چگونه است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۹۵ #06662669

اسم من داخل شناسنامه فاطمه هست و میخوام به پریناز تغییر بدم
چقدر امید هست و باید چکار کنم؟

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درخواست خود را به اداره ثبت احوال طرح نمایید
در صورتی که مورد پذیرش واقع نشد دادخواست تغییر نام به طرفیت اداره ثبت احوال جهت رسیدگی دادگاه مطرح کنید.

بااحترام
هیچ کس نمیتواند درصد صحیح بشما اعلام نماید ولی هیچ کاری نشدنی نیست

با درود ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد

سلا م در مورد تغییر نام با توجه به پرونده های مکرری که بنده داشتم خدمتتون عرض کنم که بیشتر تغییر نام ها در صلاحیت دادگاه عمومی است و برای اینکه تا جاییکه ممکن است شانس شما بیشتر باشد باید یک سری موارد را در نظر بگیرید این را هم خدمت شما عرض کنم دعوای تغییر نام مانند کلیه دعاوی یکبار رسیدگی می شود لذا پیشنهاد می گردد حتما از طریق سایت از یک متخصص مشاوره بگیرید.

سلام.امکان تغییر نام شما به نام دیگر بسیار بعید است.محاکم زمانی مبادرت به صدور حکم می دهند که نام از اسامی غیر متعارف ومغایر با فرهنگ دینی و ملی باشد

سلام. اصولا تغییر نام مذهبی امکان ندارد مگر اینکه دلیل خاصی داشته باشد مثل رایج نبودن آن اسم مذهبی و...

برای تغییر نام میتوانید هم از طریق ثبت احوال و در صورتی که نیاز باشد از طریق دادگاه اقدام کنید اما برای این امر نیاز هست که دلایل کافی داشته باشید