چگونه می توان مانع اخراج از سر کار شد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۶۱۶ #06649158

سلام
مادر پس از مرخصی زایمان به کار خود بازگشته و به خاطر لجبازی مدیران قصد اخراجش را دارند.سابقه کار مادر ۶سال است.

مشاوره حقوقی اداره کار
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
از طریق اداره کار پیگیری کنید

با درود از طریق اداره کار تقاضای بازگشت به کار نمایید

باسلام چنانچه حکم اخراج ایشان را دادند می توانند به اداره کار رفته و شکایتی علیه ایشان مطرح نمایند

سلام شما درخواست بازگشت ب کار را دراداره کار داده

چند مورد در سوال شما نهفته است
۱-مدت قرارداد ایشان چقدر بوده و از زمان زایمان تا بر گشت آیا قرارداد ایشان ادامه داشته یا خیر؟
۲-آیا ایشان رسمی بودند یا مدت معین یا پروژه ای؟
۳-بین اتمام قرارداد با اخراج تفاوت است. اخراج یعنی در حین کار کارمند را بیرون کنند و اگر این باشد که قطعا اداره کار محل، دستور بازگشت صادر خواهد کرد

سلام
مرخصی زایمان حق قانونی زن است
مادرتان میتواند به اداره کار رفته و شکایت خود را انجا مطرح کند

البته این درصورتی است که کارفرما از پذیرفتن کارمند امتناع کند و در طی مدت قرارداد وی را اخراج کند که در این صورت به هیئت تشخیص برای بازگشت به کار مراجعه میشود