اعتراض به رای تجدید نظر چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۹ #06624592

سلام یه چک ۳۰ تومنی اجرا گذاشتم اعسار زد که مهریه و نفقه میدم و موسرم . از دم قسط ماهی سیصد رای اومد اعتراض زدم شد سه تومن پیش قسط ماهی ۶۰۰. و گفته که کارگرم و مادر و همسرش شهادت دادن ولی الان متوجه شدم که همسر قبلیش هنوز موفق به گرفتن مهریه و نفقه فرزندش نشده و همچنین ایشان مغازه اجاره کرده و کاسب شده و دروغ میگفته که کارگرم همسر سابقش گفته میام شهادت میدم که تا حالا نفقه نگرفتم و مهریه. حال که همسر و مادرش سوگند دروغ خورده اند من چگونه میتوانم مجدد اعتراض کنم و به چه عنوانی اعتراض کنم

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر شهادت دروغ داده شده باشد می توانید شکایت شهادت کذب کنید همچنین با اثبات داشتن کسب و کار می توانید تقاضای تعدیل بدهید

با سلام
بر اساس ماده ۴۲۶ قانون آیین دادرسی مدنی در صورتی که بتوانید اثبات نمایید که ایشان با حیله و فریب موفق به اخذ رای به نفع خود گردیده اند امکان اعاده دادرسی برای شما وجود خواهد داشت