میتواند حق طلاق را از زوج سلب نماید؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۵۷ #06613801

سلام و عرض ادب
خانومم طی مزایده ماشین را فروخته و تمام دارایی های بنده را دریافت و مابقی مهریه را از حقوق کارمندی بنده ماهانه دریافت مینماید بصورت قطعی محکوم به تمکین شده و بعد صدور اجرائیه بازنگشته و به بنده حکم ازدواج مجدد تجویز شده است،به تازگی دادخواست طلاق داده و ضمائم آن شامل ادعای رابطه ی نامشروعی که طی آن بنده تبرئه شدم و منع تعقیب خوردم و یک استشهادیه که تو با متن اینکه، بنده طی زندگی مشترک ایشان را دچار ضرب و شتم وتوهین و تحقیر قرار دادم و پدر و مادر و برادراش فقط امضا کردن و هیچ گواهی پزشکی قانونی یا شکایت یا محکومیتی مبنی بر ضرب و جرح وجود ندارد بعلاوه ی ادعای مصرف قرص اعصاب و سو رفتار آورده شده ، که تمامی این موارد کذب محض میباشد،بنده در کلاسهای مشاوره شرکت نکردم و اظهار داشتم حاضر به شرکت در مشاوره طلاق و طلاق خانومم نیستم و واحد مشاوره عدم همکاری زوج وعدم سازش اعلام کرده، حالا با این دادخواست و شرایط بالا ، که کلا ادعاهای کذب و ساختگی هستند و رای دادگاه بدوی در رابطه با رابطه نامشروع، مبنی برعدم وجود ادله بر رابطه ی حضوری و عدم وجود مدارک بر رابطه تلفنی و پیامکی منع تعقیب صادر کرده و دادگاه تجدید نظر هم به استناد اینکه رابطه در حد مجازی و تلفنی بوده نه فیزیکی و رای دادگاه بدوی عینا تایید کرده ، به استناد این رای ها و ادعاهای کذب و ساختگی اشاره شده،عسر و هرج خانومم اثبات میشود و حق طلاق را از بنده سلب می نمایند؟
سپاسگزارم از لطف شما عزیزان و وکلای دلسوز و مجرب

مشاوره حقوقی خانواده
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
صرف ادعا دلیل بر صحت حرف مدعی نمی باشد و مدعی باید اثبات دلیل نماید و بتواند ادعای عسر و حرج خود را در دادگاه اثبات.

حق طلاق سلب شدنی نیست و لیکن زوجه با اثبات عسر و حرج و اثبات مدارک محکمه پسند می تواند طلاق بگیرد

با صرف خیر ادعای ایشان باید اثبات شود اصولا در مورد درخواست طلاق از طرف زوجه باید بتواند عسر و حرج را ثابت کنید که در این مورد ادله کافی نیست.

سلام باید عسر و حرج توسط زن اثبات شود

سلام چنانچه دلیل طلاق ارائه نشود و عسرو حرج نیز احراز نشود حسب ادعا رای طلاق صادر نخواهد شد

با سلام
زوج برای درخواست طلاق نیازی به اثبات عسرو حرج ندارد و این حق هیچ زمانی از ایشان سلب نخواهد شد.

برای اینکه زوجه حق طلاق داشته باشد باید بتواند عسر و حرج خود را اثبات نماید و اگر آرایی اخذ کنند که دلالت بر سو رفتار مستمر زوج داشته باشد از مصادیق عسر و حرج است.