محاسبه مهریه بر چه اساسی است؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۳۹۶ #06611895

باسلام مهریه خانومم ۱۳۹گرم طلاست من هم معسر هستم و برای چند پرونده دیگر هم اعسار گرفتم و اعسارمم قبول شده تمام مراحل تموم شده شاید یک هفته دیگه بره به اجرای احکام و وقتی که داداگاه طلا رو تبدیل به قیمت روز کرد مثلا با قیمت امروز طلا ۱۳۹ گرم میشه حدود ۱۴۰ میلیون تومان حلا سوال اصلی اینه که وقتی دادگاه مهریه رو قسط بندی میکنه مثلا میگه انقدر پیش قسط بده ماهی ۱ میلیون یا میگه انقدر پیش قسط بدو ماهی ۱ گرم طلا خواهشا راهنمایم کنید

مشاوره حقوقی مهریه
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود براساس طلا تعیین خواهد شد

بادرودوسلام پیش قسط و اقساط ازطریق گرم معین می شود.

عرض ادب و احرتام خدمت شما
عنایت داشته باشید بر اساس نرخ طلا در نظر گرفته خواهد شد .

سلام و ارادت، چون مهریه طلا قید شده شما باید طلا بدهی، لکن اگر در مهریه صحبتی از عیار طلا نشده باشد ملزم به ادای طلای ۱۸عیار نخواهی شد و این کمکی می تواند برای شما باشد

با درود.با توجه به اینکه مهریه همسر شما از جنس طلا تعیین شده است، تبدیل آن به وجه فقط با رضایت ایشان امکان پذیر است؛ لذا دادگاه به تقسیط میزان طلا اقدام می کند.موفق باشید.

سلام پیش قسط و اقساط به گرم تعیین میشود

سلام
در خصوص عین بدیهی شما ( طلا) حکم صادر و بنا به تشخیص دادگاه تقسیط می گردد.