اگر نتواند آن را پرداخت کند و چیزی به اسم خود نداشته باشد؛ آیا به زندان میرود یا بدهی تقسیط میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۵ #06577445

سلام اگر کسی یک میلیارد چک برگشتی داشته باشد و نتواند آن را پرداخت کند و چیزی به اسم خود نداشته باشد و ماهیانه فقط بتواند یک میلیون از آن را کار کند و بدهد و طلبکار به این مبلغ راضی نباشد آیا به زندان میرود یا بدهی تقسیط میشود؟

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت درخواست اعسار و اثبا ت آن به موجب حکم دادگاه جلب صورت نخواهد گرفت و بالطبع زندان نخواهد داشت

سلام وقت بخیر
می توانید درخواست اعسار نمایید و در صورتی که اعسار شما مورد پذیرش قرار گیرد با توجه به شرایط مالی خود مبلغی را به صورت ماهانه پرداخت نمایید.
در غیر اینصورت بنا بر رای صادره توسط دادگاه، مجبور به پرداخت مبلغ مذکور در رای خواهید بود . در غیر اینصورت می توانند اقدام به اخذ حکم جلب شما نمایند

به استناد چک برگشتی که بیانگر طلب است از زمان ابلاغ حکم محکومیت ۳۰ روز فرصت تقدیم دادخواست اعسار دارید . اگر اعسار ثابت شد که جلب نمیشود. اما اگر اعسار رد ویا در مهلت مقرر دادخواست اعسار ثبت نشود حکم جلب صادر میشود