بنگاه مغازه مشاعی و فاقد جواز رو در قولنامه به عنوان شش دانگ مغازه تجاری ذکر کرده و همین طور تغییر دادن تاریخ قولنامه و فریب در معامله؛ امکان فسخ معامله میباشد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۴۳ #06576890

با سلام و خسته نباشین
پدر من یه مغازه که بهش ارث رسیده رو فروخته و همون اول بخاطر اشتباه راهنمایی کردن املاک و واسطه تاریخ تنظیم سند رو ۴۰ روز بعد زد و با پول اولی که گرفت تو جای دیگه خونه خریده بعد از گذشتن دو هفته متوجه شد که سند تا ۶ ماه طول میکشه و تاریخ دریافت الباقی پول هم تاریخ تنظیم سند میباشد به این خاطر به مشکل خوردن و به موسسه حقوقی مراجعه کردن اونجا برای حل مشکل صورتجلسه شد و قرار براینکه بعد از زدن وکالت یه مقدار از پول رو بدن و الباقی پول برای ۶ ماه بعد با تنطیم سند دریافت شود حال اینکه شخصی که خریداری کرده بعد از صورتجلسه تا ۳ بار هماهنگی که پول رو میدن از دادن پول امتناع کردن و به این خاطر معامله ملکی که کرده بودن فسخ شد و از این طرف ۳۰ میلیون ضرر دادن پدر من
الان به این خاطر و اینکه بنگاه مغازه مشاعی و فاقد جواز رو در قولنامه به عنوان شش دانگ مغازه تجاری ذکر کرده و همین طور تغییر دادن تاریخ قولنامه و فریب در معامله آیا امکان فسخ معامله میباشد؟؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تغییر در تاریخ تعهدات با توافق متعاملین امر رایج بوده و سبب فسخ نمیشود ولی اگر پدر شما در مورد معامله دارای مالکیت مشاعی با شریک یا شرکای دیگر بوده ولی در بیع نامه از آنها اسمی برده نشده و امضاء شرکا در بیع نامه نباشد تحت عنوان معامله فضولی میتوان نسبت به سهام مازاد متعلق به شرکا اعلام بی اعتباری و ابطال معامله را مطرح نمود .

بله.شما می توانید با استناد به خیار غبن معامله را فسخ کنید.البته قبل از ان باید قولنامه را مطالعه کرد.

درصورت اثبات به استنادخیار تدلیس می توانند فسخ کنند حتی اگر درقولنامه اسقاط کافه خیارات شده باشد چون خیارتدلیس استثناست.خیار تدلیس فوریست یعنی بعدآگاهی ازموضوع باید اعمال شود.