تعهد نامه محضری زیر اعتبار دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۵۶۷ #06576856

باسلام
چند وقته با شوهرم مشکل دارم و الان چند ماهه خونه مادرم هستم گفته برای اینکه بذارم برگردی باید ایم متن را بنویسی در دفتر خانه اسناد رسمی و برام بیاری متن این است ( پدر و مادرم دخالت نکنن اشتباهات گذشته را تکرار نکنم اگر کوچکترین خطایی کردم از این شرطها شوهرم میتونه بدون هیچ مشکلی نسبت به طلاق اقدام کنه و وکالت تام و تمام از جانب من داره و من کلیه حقوق قانونی و شرعی را از خود سلب و اسقاط کردم ) ایا همچین چیزی میشه اینکه مثل بخشیدن مهریه هست ؟ ممنون میشم کمکم کنید

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اولا به خاطر داشته باشید ممانعت زوج از حضور زوجه در منزل مشترک مشمول عنوان جزایی ممانعت از حق خواهد بود لذا میتوانید حتی در فرض نشوز و محکومیت به عدم تمکین به واسطه ی اظهارنامه ای، آمادگی خویش را جهت مراجعه به منزل (تمکین) به وی اعلام و ابلاغ نمایید.
در نتیجه برای رجوع به منزل گذاردن شرط برای شما، عقلا و قانونا مردود است.
ضمنا قابل ذکر است بر اساس قانون مدنی، طلاق حق زوج میباشد و برای اعمال آن نیاز به اخذ هیچ گونه تعهد یا شرطی نمیباشد.
لذا میتوان گفت اخذ چنین تعهدنامه ای از شما صرفا به منظور بخشیدن مهریه و رهایی از تعهد آن میباشد که تحت هیچ شرایطی و با هیچ لفظ یا کلمات مشابه بخشیدن مهریه مانند این چه در این تعهدنامه ذکر کرده اید، به شما توصیه نمیشود که چنین تعهدی را صرفا به دلیل عدم صراحت امضا نمایید.

زوج میتواند هر زمان خواست زوجه را طلاق دهد و برای این امراحتیاج به تعهد نامه نیست در واقع زوج میتواند بی دلیل همسر خود را طلاق دهد چرا که قانونا حق طلاق با زوج است وبخشیدن مهریه باید به صورت صریح وموردی نوشته شده باشد تا رسمیت داشته باشد

سلام
متن مذکور بسیار بی معناست
اولا ملاک کوچک یا بزرگ بودن اشتباه چیست؟؟؟مصادیق آن کدام است؟؟تشخیص آن به عهده چه کسی است ؟؟

از طرفی در قانون ، زوج میتواند هر زمان خواست زوجه را طلاق دهد و برای این امر نیاز به دست نوشته و .... ندارد .در واقع زوج میتواند بی دلیل همسر خود را طلاق دهد چرا که قانونا حق طلاق با زوج است .پس اعطای چنین دست نوشته ای باز هم بی معناست

و اما جمله کلیه حق حقوق قانونی و شرعی را از خود سلب و ساقط کردم ابدا دلالت بر بخشش مهریه و سایر حقوق مالی شما نداردو نهایتا در فرض مفید بودن آنها تنها میتواند بر این نوشته و آثار آن دلالت نماید
به نظر میرسد این جملات بی سبب و بدون تامل در کنار هم چیده شده باشند و نتیجتا بی فایده هم خواهند بود

موفق باشید

شروط باید صریحا و موردی قید شود و بخشیدن مهریه باید تصریح گردد
شرطی به عنوان عدم دخالت نداریم
ایشان بدون وکالت شما هم ،هر زمانی امکان طلاق را دارند.