می‌تواند این صلح را باطل کرده و در ادامه درخواست ابطال وکالت بلاعزل و یا درخواست قیمت نزدیک به قیمت روز ماشین را نماید؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۳۷ #06568080

با سلام، در وکالت بلاعزلی ، حق صلح "ماشینم را نیز به وکیل دادم، وکیل، ماشین را به مبلغ صد هزارتومان با همسرش صلح نموده، آیا با توجه به، عدم رعایت مصلحت حق موکل ،و با توجه به وحدت ماده ۱۰۷۴ قانون مدنی، این عمل وکیل، فضولی محسوب شده و موکل، می‌تواند، این صلح را باطل کرده ، و در ادامه درخواست ابطال وکالت بلاعزل و یا درخواست، قیمت نزدیک به قیمت روز ماشین را نماید؟. با تشکر.

مشاوره حقوقی صلح
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام وکیل باید رعایت مصلحت موکل را بنماید؛با اینحال مفاد وکالتنامه نیاز به بررسی دارد

باسلام. نیازبه بررسی وکالتنامه دارد

اظهارنظر مستلزم بررسی مدارک و مستندات است.

سلام وقت بخیر

بنظر نمیرسد امکان ابطال وجود داشته باشد،لیکن اظهارنظر دقیق تر نیاز به بررسی اوراق دارد.

طرح دعوی کیفری خیانت در امانت

با سلام اقدام ضرری ندارد ولی نتیجه قابل پیش بینی نیست.

اظهارنظر نیاز به بررسی مدارک و مستندات دارد.