آیا این تحقیقات درست است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۷۳۰ #06508658

سلام در پرونده دادسرا دادیار به کلانتری دستور تحقیقات محلی داده و در این تحقیقات ثابت شده که طرف مجرم بوده و بنده رو زده اما در تحقیقات کسانی که به عنوان شاهد بودن اسمشون رو نگفتن به دلیل آشنا بودن با هر دو طرف درگیری و تحقیقات هم توسط مامور انجام گرفته

وکیل طرف مقابل درخواست داده که بدلیل مشخص نبودن شهود موکلش متهم نیست

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است منع قانونی ندارد

سلام
مطابق قانون آیین دادرسی کیفری :
هرگاه بیم خطر جانی یا حیثیتی و یا ضرر مالی برای شاهد یا مطلع و یا خانواده آنان وجود داشته باشد، اما استماع اظهارات آنان ضروری باشد، بازپرس به‌منظور حمایت از شاهد یا مطلع و با ذکر علت در پرونده، تدابیر زیر را اتخاذ می‌کند:
– عدم افشای اطلاعات مربوط به هویت ، مشخصات خانوادگی و محل سکونت یا فعالیت شاهد یا مطلع
همچنین در تبصره های این آمده :
تبصره ۱- در صورت شناسایی شاهد یا مطلع حسب مورد توسط متهم یا متهمان یا شاکی و یا وجود قرائن یا شواهد ، مبنی بر احتمال شناسایی و وجود بیم خطر برای آنان، بازپرس به درخواست شاهد یا مطلع ، تدابیر لازم را از قبیل آموزش برای حفاظت از سلامت جسمی و روحی یا تغییر مکان آنان اتخاذ می‌کند .
تبصره ۲- ترتیبات ‌فوق باید به ‌نحوی صورت‌پذیرد که منافی‌حقوق‌دفاعی متهم نباشد.
پس این نحوه تحقیقات صحیح و قانونی است.

با سلام
بستگی به نظر دادیار دارد چون صرفا شاهد به دلیل ترس و ... میتوانند اسم
آنها تحت شرایطی مخفی باشد اما اگر تنها دلیل تحقیقات محلی باشد و اسم و امضا شاهدین نباشد منع تعقیب صادر میشود