مدعی بر روی ملک پیدا شده و میگوید سند اینجانب جعل میباشد؛ چه اقدامی صورت گیرد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۴۵۷ #06508031

با سلام
شخصی چهل سال پیش ملکی را به اینجانب می فروشد حال مدعی بر روی ملک پیدا شده و میگوید سند اینجانب جعل میباشد کارشناس خط اعلام کرده سند مربوط به چهل سال پیش نیست و چند سالی زودتر نوشته شده با توجه به اینکه فروشنده فوت کرده و وراث ان مرحوم در دفتر خانه حاضر و اقرار نمودند که سند مربوط به چهل سال قبل میباشد و معامله بین بنده و موروثشان را در چهل سال قبل تایید نمودند
نظر قاضی در این مورد چیست؟

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرود درصورتی که فروشنده به شما مالک ملک بوده وراث تایید نماید که موراثشان به شما فروخته مشکلی پیش نخواهد آمد

با سلام
مدعی مالکیت بایستی ادعای خود را مبنی بر این امر اثبات نماید و در صورت نیاز ارجاع امر به نظر کارشناسی جهت استعلام و بررسی صحت و سقم قرارداد یا مبایعه نامه ها اقدام گردد

با درود. بستگی به ین دارد که کدام سند عادی و کدام رسمی است کدام مقدم و کدام موخر است . هریک از این ترکیبات راهکار مناسب خودش را دارد . چه کسی مدعی است و دعوی را چه کسی شروع کرده و ادعایش چیست؟ پاسخ اجمالی به شماکمکی نمی کند

حق با کسی است که سند وی مقدم بر سند دیگری است

درود بر شما
اگر بر اساسی کارشناسی سند مقدم و موخر مشخص شود . سند موخر باطل میگردد .

قاعدتا سند موخر الصدور باطل میشود

با سلام به نظر کارشناس اعتراض بزنید کارشناس نمیتواند این موضوع را تشخیص دهد که آیا این مبایعه نامه برای ۴۰ سال قبل است یا ۳۶ سال...!!!