آیا برای انتقال سهم ارثیه ملک از دیگر وراث به یکی از وراث احتیاج به پرداخت مالیات بر ارث و سند تفکیکی میباشد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۵۳۹ #06497570

یک ملک از پدر به دو خواهر و یک برادر ارث رسیده که یک خواهر و برادر قصد بخشش و انتقال سهم خود به خواهر دیگر را دارند. آیا برای این کار نیاز به پرداخت مالیات بر ارث و درخواست سند تفکیکی نسبت به سم وراث است یا با وکالت وراث و یا حضور آنان میتوانند سهم خود را در دفتر اسناد رسمی به خواهر دیگر انتقال دهند؟

مشاوره حقوقی مالیات بر ارث
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

انتقال رسمی نیازمند پرداخت مالیات بر ارث است.

با سلام
در صورت انتقال ملک به غیر بایستی مالیات بر ارث پرداخت گردد

ابتدا باید مالیات بر ارث پرداخت شود و با سند وکالت به نام خواهرشان منتقل کنند.

با درود مالیات بر ارث باید پرداخت گردد.
انتقال از طریق وکالت نیز ممکن است.

با وکالت امکان پذیر است اما با شرایط مطرح شده مالیات باید پرداخت گردد

دو راه پیش رو ی شماست:

۱.اعراض برادر و خواهر از ارثیه و وضع ید خواهر دیگر بر مال با هدف تملک آن! (این حالت برای اموالی که سابقه ثبتی ندارد، جواب میده)

۲.صلح یا هبه سهم این دو به خواهر شان و تحمل مالیات بر درآمد اتفاقی از سوی گیرنده اموال

در هر صورت مالیات بر ارث (به مثابه دیون متوفی) قبل از تقسیم ترکه محاسبه و اخذ می شود چه مال را تقسیم کنید و چه نکنید.

ضمنا مالیات بر ارث و مالیات بر نقل و انتقال دو چیز مجزا می باشد.

مالیات بر ارث لازم است ولی نیازی به سن. تفکیکی نیست