ایا از نظر مالی و مالیاتی و حقوقی مشکلی پیش میاد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۳ #06482380

عرض ادب
وقت بخیر
من یک شرکت سهامی خاص در سال ۹۷-۹۸ تاسیس کردم برای راه اندازی یک پلتفرم پرداخت یاریبا سرمایه اسمی ۱۰۰ میلیون تومان (البته همه میدونید سرمایه ثبتی با سرمایه واقعی قطعا متفاوته)
الان در سال ۱۴۰۱ که پلتفرمم اماده شده و تمام شرایط مهیاس و اومدم تاییدیه نهایی بانک مرکزی رو بگیرم متوجه شدیم قانون طبق یکسال گذشته تغییر کرده و یک بند اضافه بشه که میگ باید سرمایه شرکت حداقل یک میلیارد تومان باشه
حالا با توجه به اینک من الان شرایط اینو ندارم ک یک میلیارد به حساب شرکت بریزم ایا اگر صرفا تو اسناد ثبت کنم این مورد رو و دو در هزار مالیاتش رو پرداخت کنم و بعدا کم کم در چند پرداخت ۵۰-۱۰۰ میلیونی این سرمایه رو به شرکت اضافه کنم ایا از نظر مالی و مالیاتی و حقوقی مشکلی پیش میاد؟حتما باید اولش عین یک میلیارد وارد حساب بشه؟
یا همین ک اعلام کنم کافیه و صرفا به اندازه ۱ میلیارد شرکت مسئول میشه

چون الان زمان ندارم و سریعا باید مجوز رو دریافت کنم و برای تامین نقدینگی هم نیاز به زمان دارم
ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی شرکت ها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درودبرشما

قوانین همیشه به نفع افراد جامعه وضع شده و تجارت هم تافته‌ای‌ست ازین دست!

بنابراین یحتمل مردان آن شرکت قوانین سلیقه‌ای خودشون‌ رو بهتون تحمیل داشته‌اند.

بنابراین همانطوریکه وکیل محترم و بحق کاربلد بنیادوکلاء سرکار خانم فرخ هم اشاره فرمودند تو دوست عزیز می‌تونی طبق قانون تجارت ابتدا یک سوم از سرمایه را تامین کرده و مابقی رو متعهد به پرداخت شوید.

بدروود

با سلام
خیر قانون تجارت که عوض نشده احتمالا قانون داخلی خودشون را گفتند که قبلا با سرمایه ۱۰۰ میلیون بوده الان باید یک میلیارد باشد
شما می توانید طبق قانون تجارت ابتدا یک سوم از سرمایه را تامین بفرمایید و الباقی را تعهد کنید و مشکلی پیش نمی آید

به نظرم کاری که میخواین بکنین در حکم کلاهبرداری خواهد بود و تو دردسر بیوفتین