قرار تامین مهریه اگر صادر شود، اصلا به درد من میخورد یا خیر؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۲۶ #06476331

من از دادگاه تهران، محلاتی ابتدا درخواست استرداد جهیزیه کردم و بعد از آنکه به منزل مادرم در ورامین رفتم، از ‌ورامین درخواست طلاق و قرار تامین مهریه و مهریه را انجام دادم. وکیل همسرم گفته که به هیچ وجه به دادگاه ورامین نخواهد آمد.
حال این سوال برایم پیش آمده که اگر ایشان لایحه رد صلاحیت مکانی دادگاه را برای رسیدگی به پرونده مهریه و طلاق را بدهد، قرار تامین مهریه اگر صادر شود، اصلا به درد من میخورد یا خیر؟
لازم به ذکر است که تنها مالی که از ایشان موجود است، دارایی نقدی که در بانک و بورس دارد است.

مشاوره حقوقی خانواده
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام واحترام طبق قانون زوجه میتواند درمحل سکونت خود طرح دعوی نمایید چنانچه اموال یا حساب بانکی جهت توقیف داشته باشند تامین خواسته مفید میباشد

سلام
اقامه دعوی از محل اقامت زوجه امکان پذیر میباشد

باسلام.طبق قانون حمایت خانواده فقط زوجه میتواند هم در محل اقامت خود و محل عقد ازدواج و محل اقامت زوج درمورد مطالبه مهریه و مسائل اختلاف خانوادگی طرح دعوی نماید و باتامین خواسته مهریه که تقاضا کرده ای؛هم میتوانید تمام اموال ودارایی و حسابهای بانکی و سهام بورس زوج را توقیف نمائید.

درود
زوجه میتواند دعاوی خودرا در محل سکونتش مطرح نماید و این مخالف صلاحیت دا گاه نیست

با سلام می‌توانید در دادگاه محل اقامت خود طرح دعوی کنیدمشکلی در خصوص صلاحیت دادگاه به وجود نمی آید

با سلام
طبق قانون زوجه می ‌ تواند بابت دعاوی و امور خانوادگی در دادگاه محل سکونت خود اقامه دعوی کند مگر مطالبه مهریه غیرمنقول که از موضوع شما خارج می باشد

در خصوص دعاوی خانواده زوجه می تواند در دادگاه محل اقامت خود طرح دعوی کند و همچنین در مورد مهریه در دادگاه محلی که عقد نکاح انجام‌ گرفته نیز می‌توان طرح دعوی کرد