متولد دی ماه سال 81 هستم آیا می توانم حکم رشد بگیرم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۷۷۷ #06458994

من متولد دی 81 هستم می خواستم بدونم با دریافت حکم رشد می توانم ملک خرید فروش کنم به اسم خودم و ولی من نمی تواند در آنها دخالت کند؟

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتونید درخواست بدید تا بررسی بشه

سلام بله میتوانید از دادخواست رشد بدهید دادگاه بعد از بررسی مناسب بداند

بعد از ۱۸ سال اصل بر رشد است لیکن چون شما ۱۶ سال و چند ماه دارید می توانید به دادگاه دادخواست مربوطه را تقدیم کنید که در صورت صلاحدید قاضی حکم رشد صادر می شود قبل از دریافت حکم رشد یا نرسیدن به ۱۸ سال اهلیت معامله ندارید

سلام و درود
بله میتوانید از دادخواست رشد بدهید دادگاه بعد از بررسی مناسب بداند
صدور حکم رشد به شما میدهد

بله می توانید درخواست دهید و دادگاه بررسی می کند و حکم رشد شما را صادر می کنید

باتوجه به اینکه از 18 سال به بعد هرکسی رشید شناخته میشود شما میتوانید دادخواست خود را به اداره سرپرستی بدهید تا بررسی شود.