برای واگذاری؛ اداره مالیات چه هزینه هایی و به چه میزان دریافت می کند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۹۰ #06458338

با سلام
پدر بنده واحد مسکونی را به بنده که پسرش هستم می خواهد واگذار کند

مشاوره حقوقی مالیات
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع را از طریق اداره مالیات پیگیری کنید.

درود
به دلیل انتقال ملک‌ به فردی از افراد درجه اول خانواده هزینه ی بسیار کمی دریافت خواهد شد . جهت اطلاع دقیق تر از اداره دارایی استعلام بفرمایید .‌

چون معامله بین پدر و فرزند انجام می شود لذا مبلغ ناچیزی از شما می گیرند

با درود جهت اطلاع دقیق به اداره مالیات مراجعه کنید

درود بر شما، مبلغ زیادی نخواهد بود، بهتر است از طریق اداره مالیات پیگیری نمایید.

اداره دارایی برای انتقال سهم میان افراد درجه ۱ خانواده تقاضای بیع نامه و اعلام قیمت نکرده و رقم اندکی به صورت علی الراس تعیین و دریافت میکند .

باید به اداره مالیات رجوع بفرمایید.