آیا می شود صلحنامه ی پدرم را باطل کرد؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۳۴۵ #06452768

پدرم‌ در قید حیات است و سهم الارث خود را در یک قطعه زمین به شخص دیگری صلح کرده و قرار گذاشته در مقابل مبلغی پول را به عنوان مال الصلح دریافت کند اما طرف صلح شرط کرده پس از فروش زمین مشاعش در که در جای دیگری است پول پدر من را بدهد،از طرفی زمین مشاعی که طرف صلح قرار از فروش اون پول پدرم را بدهد در یک قطعه پلاک چند هکتاری است که در تصرف سایر مالکان مشاعی او است و فعلا زمینی در تصرف خودش ندارد که بفروشد

مشاوره حقوقی صلح
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه توافق امکان پذیر و میسر میباشد.

با سلام ، اصولا خیر مگر توافق نمایید .

سلام وقت بخیر
در صورتیکه توافق نمایید امکان پذیر میباشد.

علی القاعده امکان ابطال وجود ندارد.

سلام
در صورت توافق امکانپذیر است

باسلام
عقد صلح لازم است و صرفا در صورت پیش بینی حق فسخ در قرارداد و یا توافق طرفین بر فسخ معامله امکان پذیر است. جهت راهنمایی دقیقتر و بررسی صلحنامه میتوانید از خدمات مشاوره تلفنی ما استفاده کنید.

باسلام
عقد صلح لازم است و صرفا در صورت حق فسخ و یا توافق طرفین امکان پذیر است. بهتر است جهت اظهارنظر قطعی مفاد صلحنامه بررسی شود.