کپی از وکالتنامه ملکی چطور دریافت کنم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳۷۹ #06426553

سلام بنده سال ۸۶ وکالتی را به عمویم دادم و ثبت محضری شده الان یک کپی از وکالتنامه میخوام سردفتر میگه شما ذینفع نیستید کپی نمیدهد اگه حرف ایشون صحت دا ره. راهی نیست که کپی بگیرم. ممنون ازجوابتان

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما ذینفع هستید و حرف ایشان قانونی نیست

سلام چطور ممکن است شما موکل هستید بعد ذینفع نیستید از کانون سردفتران پیگیری نمایید

با سلام، دقیقا شما ذی نفع هستید به بازرسی سر دفتران اطلاع دهید

باسلام شما ذینفع هستید و بایستی به شما رونوشت داده شود میتوانید از طریق کانون سردفتران ودفتریاران پیگیری نمایید.

درود
اگر وکالت از ناحیه شما به عمویتان داده شده شما ذینفع هستید و سردفتر مکلف به دادن کپی یا رونوشت وکالتنامه به شماست .

خیر حرف ایشان صحیح نیست و شما ذینفع هستید.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید چون شما ذینفع می باشید بهتر است به بازرسی سردفتران در شهر خودرجوع و گزارش کنید .