در مورد زن ناشزه ای که قصد زندگی با زوج را ندارد و صرفا میخواهد مجددا برای وصول مهریه تلاش کند باز هم امکانپذیر هست؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۳۴ #06419807

آیا رجوع زوجه به مهریه در زمان عده ، در مورد زن ناشزه ای که قصد زندگی با زوج را ندارد و صرفا میخواهد مجددا برای وصول مهریه ( به توجه به رسیدن مال جدیدی به زوج ) تلاش کند ، باز هم امکانپذیر هست ؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود. در زمان عده میتواند مهریه را مطالبه کند.

اگر در مدت عده باشد بله صحیح است.

با سلام بله میتواند در طول عده به مهریه خود رجوع نماید

سلام چنانچه طلاق ثبت شده است و در ایام عده هستید میتوانید به عین مبذوله (مهریه )رجوع کنید ولی زوج نیز میتواند رجوع نماید و طلاق منتفی میگردد

مهریه زوجه در هر صورت قابل مطالبه هست و هیچ ارتباطی به نسوز و‌ناشزه بودن ندارد

باسلام و احترام

مهریه زوجه در هر صورت و در هرزمان قابل مطالبه هست و ارتباطی با نشوز زوجه ندارد

نشوز و حکم قطعی ناشزه بودن زوجه فقط زوجه را از نفقه محروم می‌کنه و مهریه به قوت خود باقی میماند و قابل مطالبه هست در هر حال ...

بستکی به زمان رجوع دارد