پلیس میگه چون پیداش نکردیم پرونده رو میفرستیم دادگاه تا احضاریه برات بیاد، چه کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۵۱ #06417068

۶ ماه پیش به مدت ۲ ماه با یک اقایی تلفنی صحبت میکردم در اوضاع روحی خوبی نبودم.. بعد از کارم پشیمون شدم و تموم کردم رابطه رو حالا بعد از گذشت ۴ ماه از پلیس اگاهی با من تماس گرفتن و گفتن که اون خط و گوشی دزدی بوده و چون بیشترین تماس با شما بوده باید کمک کنی پیداش کنیم.. هر کمکی می تونستم کردم حالا پلیس میگه اطلاعاتی که دادی کمه و نمی تونیم پیداش کنیم.. من حتی عکس و شماره تلفن و محل کار اون طرف و دادم ولی پلیس باز میگه کمه.. من متاهلم واقعا مشکل تو زندگیم پیش میاد.. پلیس میگه چون پیداش نکردیم پرونده رو میفرستیم دادگاه تا احضاریه برات بیاد.. نمی دونم چی کنم.. پرونده هم شهر دیگس

مشاوره حقوقی سرقت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بنظر نمیرسد مسئولیتی متوجه شما باشد و صرفا بعنوان مطلع در پرونده حضور دارید.

سلام رابطه شما ربطی ب موضوع سرقت نداشته و بیشتر قصد تهدید شمارو داشته

رابطه شما ربطی به مساله فرد متهم ندارد،. و نمیتوانند به زور و اجبار شما را مجبور به کاری بدون حکم قاضی نمایند،. و در صورت ارجاع به دادگاه شما رو به عنوان مطلع احضار مینمایند، تا دلایل خود را ارایه نمیاید،. نگران نباشید

با سلام
بنظر میرسد دادگاه شما را به عنوان مطلع احضار خواهد کرد
چرا که شما جرمی مرتکب نشده اید

اقدام شما ربطی به موضوع پرونده که سرقت است نداشته و رابطه شما هیچ ربطی به پلیس ندارد . به نظر میرسد بیشتر قصد تهدید شما را داشته اند تا اگر اطلاعی داشته باشید ارائه نمایید .

پلیس حق همچین کاری راندارد چراکه صحبتهای شماهم وارتباط شماهم درخصوص سرقت ویا... نبوده دراینخصوص واهمه وترسی نداشته باشید وتماس شما بایک شخص دلیل برایجادمزاحمت برای شما نمی باشد

با سلام با این توصیف دادسرا شما را به عنوان مطلع احضار خواهد کرد و می بایست به دادسرا مراجعه نمایید و نتیجه عدم مراجعه نیز جلب خواهد بود