آیا با دستور قاضی میشه پرینت تماس خط ثابت خرداد ۹۸ رو گرفت؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۷۱ #06410314

سلام
خانمی در خرداد ماه ۹۸ از خط ثابت بامن تماس گرفتند و به من توهین و تهدید کردند که مکالمه ما ضبط شده است، چون مزاحمت هاشون از طرق مختلف ادامه داشت من شکایت کردم و فایل صوتی مکالمه ما در پرونده موجود است، "درصورت نبود پرینت تماس از مخابرات،از تماس های ایشان که در گوشی بنده در قسمت تماس ها هست که چه روز و ساعتی تماس گرفتند و مکالمات چقدر بوده که زمان مکالمه که درگوشی ثبت شده با مدت زمان فایل صوتی برابرست، میشه به عنوان مدرک استفاده کرد؟ یا پرینت تماس محدودیت زمانی داره؟
ضمنا ایشان در جلسه شورا حل اختلاف باز به من توهین کردن و به من گفتند که از پدره من شنیدن که من بیمار روانی هستم و مشکل روحی روانی دارم و توهم میزنم که همه صحبت هاشون دروغ هست هم حرف توی دهن پدرم گذاشتند هم به من توهین کردند در اون جلسه مادرم حضور داشتند و همه صحبت های ایشان را شنیدند، آیا شهادت مادرم در دادگاه قابل قبول هست؟
ضمنا ایشان بیماری ms دارند که جز بیماری های اعصاب و روان هست، ایا بیماری ایشون به اثبات ایجاد مزاحمت و فحاشی ایشان کمک میکند؟

آیا باوجود فایل صوتی و شهادت مادر و بیماری اعصاب ایشان و وجود تماس ها و میس کال های ایشان در گوشی بنده میشوند جرم را اثبات کرد؟ (با فرض نبود پرینت تماس از مخابرات)

مشاوره حقوقی کیفری
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام اخذ پرینت ازطریق دستور مقام قضایی ممکن می باشد.

با دستور مقام قضایی،گرفتن پرینت امکان پذیر است .

درود
مدت زمان استعلام پرینت مکالمات ۶ ماه است ضبط صدا با دلایل مصرح در قانون برای اثبات جرم کفایت می کند

درود بر شما . چنانچه دستور مقام قضایی باشد اخذ پرینت ممکن هست

سلام بله
دستور قاضی محترم برای همه لازم است

بله با دستور قاضی امکان گرفتن پرینت وجود دارد

امکان استعلام از مخابرات با دستور قضایی ممکن است