برای گرفتن انحصار وراثت کسی دیگری را بجا بنده برده و امضا گرفتن، چکار کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۶۲ #06407574

سلام
تمام ارثیه پدری شامل پول نقد طلا جواهرات اثاثیه منزل و یک باب خانه ویلایی توسط ۲ برادر ۱ خواهر گوچیگتر از خودم‌ با فریب وعده امروز فردا غصب شده همچنین متوجه شدم که برای کرفتن انحصار وراثت گسی دیگری را بجا بنده برده و امضا کرفتن فلذا استدعا دارم راهنمایی نمایید

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.
در مورد تصرف ورثه بر اموال منقول باید روشن شود که آیا تحریر ترکه صورت گرفته یا نه. باید ابتدا تحریر ترکه انجام شده باشد و باید آن اموال نزد یکی از ورثه امانت باشد تا پس از تقسیم ترکه وضع آنها روشن شود. اما اگر ترکه تحریر نشده باشد، چون طبیعت مال منقول قابل جابه جایی است و می تواند توسط متصرف مخفی و پنهان شود لذا اثبات این که در ید وراث مورد نظر است، دشوار است
اما در خصوص اموال غیر منقول به عنوان مال مشاع در مالکیت همه وراث است لذا تصرف در آن توسط وراث بدون اذن سایر وراث ممنوع است و مشمول مقررات مربوط به «شرکت» در قانون مدنی است. در این صورت، وراث متصرف باید از آن رفع تصرف نماید وگرنه از طریق اقامه ی دعوا از ناحیه هر یک از سایر وراث غیر متصرف، محکوم به خلع ید می شود.

با سلام
برای گرفتن انحصار وراثت ، وجود یکی از وراث کافی است و اما اگر با بردن فرد دیگری بجای شما که باعث بروز ضرر به شما شده است میتوانید شکایتی مبنی بر جعل امضا نمایید و فی الحال دادخواست مهر و موم ترکه را از دادگاه بخواهید

می توانید از طریق شورای حل اختلاف دادخواست مهرو موم ترکه و تحریر ترکه مطرح نمایید و سپس دادخواست تقسیم ترکه