امکان اعمال ماده ۴۷۷ وجود دارد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۱۷۹ #06404950

باسلام
اقدام به فروش یک واحد آپارتمان نمودم این واحد دارای،تسهیلات بانک مسکن بوده و در جلسه انعقاد قرارداد خریدار تسهیلات اعطایی را پذیرفته است ولی در مبایع نامه فقط در بند معرفی محضر جهت نقل و انتقال محضر معرفی شده از طرف بانک مسکن به عنوان محضر مورد نظر توافق شد و به صراحت به تسهیلات اشاره نشد خریدار با توجه به انکار تسهیلات و پرداخت اقساط تسهیلات توسط اینجانب، پس از انعقاد قرارداد و تصرف ایشان دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و فک رهن تسهیلات نمود که با توجه به عدم تعهد اینجانب مینی بر فک رهن و اقرار ایشان مبنی بر پذیرش تسهیلات حکم بر بی حقی خواهان صادر شد و قطعی شد
با توجه به تصریح تعهد تسهیلات اعطایی توسط ایشان دادخواست الزام به ایفای تعهد مبنی بر فراهم آوردن شرایط انتقال تسهیلات و تصامین مورد نظر و مطالبه اقساط پرداخت شده و خسارت تاخیر تادیه نمودم
که متاسفانه قاضی شوراای خل اختلاف بدون توجه به متن رای قطعی صادر شده که قطعا قاضی محترم رای مقدم تعهد خریدار را استباط و حکم بر بی حقی خواهان(خریدار) را صادر کرده بودند
اقدام به صدور رای بر بیحقی اینجانب با توجه به عدم تعهد ایشان در قرارداد صادر و حتی با توجه به تجدیدنظر خواهی شعبه حقوقی رای بدوی را قطعی نمودند
حال با توجه به عدم انتقال سند و پرداخت مستمر اقساط تا کنون
با توجه به رد دادخواست مود اشاره ضمنا مجددا دادخواست مطالبه الباقی ثمن که معادل مانده وام در زمان انعقاد قرارداد را نمودم که به همان شعبه حقوقی رسیدگی کننده به دادخواست الزام به تنظیم سند ارجاع شد ولی متاسفانه با اشاره به حکم صادره از شورا در مورد تسهیلات دادخواست اینجانب را با توجه به تعهد متقابل و هم زمان طرفین خریدار و فروشنده (انتقال سند و پرداخت قسط آخر ) دادخواست را رد نمود
حال با توجه به توضیح مبسوط شرح ماوقع آیا امکان اعاده دادرسی حقوقی و یا اعمال ماده ۴۷۷ وجود دارد
وگرنه راه حل ممکن را راهنمایی بفرمایید
باتشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام اعمال ماده ۴۷۷درشرایطی می باشد که رای صادره مخالف بین شرع باشد.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید بهتر از مدارک و مستندات را به رویت متخصص مجرب برسانید .

امکان پاسخ به سوالات طولانی و جزیی در چند جملخ وجود ندارد

بااحترام
میتوانید اعاده دادرسی دهید و شهادت شهود را ضمیمه نمایید و...

سلام
جهت اظهارنظر دقیق نیاز به بررسی می باشد .البته حسب توضیحات به نظر می رسد مصداق ماده ۴۷۷ نیست .

درود برشما
دوست عزیزاگر رای مورد نظر خلاف بین شهر تشخیص داده شود اعمال ماده ۴۷۷ مورد پذیرش قرار می گیرد، البته که نتیجه به این شکل کلی قابل پیش‌بینی نیست

با سلام باید بررسی بیشتری گردد