انحصار وراثت چگونه انجام میشود؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۵۶۱ #06388168

سهم الارث پدر بزرگ نسبت به نوه زیر ۱۸ سال پسر متوفی خودش چگونه است

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام دادخواست انحصاروراثت تقدیم و تنظیم نمایید.ازطریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت نمایید.

سلام
ابتدا جهت دریافت گواهی حصر وراثت دادخواست از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید.

بااحترام
اگر پدر نوح قبل از پدربزرگ فوت نموده باشد به نوه چیزی تعلق نخواهد گرفت

باسلام بادرخواست یکی از ورثه ازطریق دفاترخدمات قضایی

با سلام خدمت شما بزرگوار
بهتر است برای گرفتن نتیجه بدوا از طریق دفاتر خدمات قضایی برای گواهی خصر وراثت دادخواست خود را تنظیم نمایید .

از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست انحصار وراثت دهید

سلام
دادخواست انحصار وراثت بدهد