آیا میتوانم ملکی که از تصرف من خارج شده را، از وراث دریافت کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۲۳ #06386832

من ملکی در سال ۱۳۷۶ از شخصی خریداری کرده بعد اینکه ملک رو به من تحویل دادن بعد ۷ سال ملک مورد نظر با حکم قاضی خلع ید شد و از تصرف من خارج شده دلیل این حکم هم فروش مال غیر بوده و شخصی ادعای مالکیت ملک رو کرده و با سند ملک رو از دست من خارج کرده، الان فروشنده ملک فوت کرده و وراث اموال رو بین خودشون تقسیم کرده اند.
آیا من می تونم با شکایت زمین رو از وراث تحویل بگیرم؟

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
فقط می توانید علیه وراث مطالبه ثمن پرداختی به متوفی را بخواهید

خیر نمیتوانید ملک را از وراث استرداد کنید ولو اینکه فقط ضررو زیان خودرا از شخصی که فروش مال غیر کرده است نسبت به شما میتوانید از طریق مراجع قضایی پیگیری کنید .

میتوانید ضرر و زیانی که وارد شده است را در صورتی که وراث متوفی ( فروشنده ) ماترک را قبول نموده باشند از وراث مطالبه نمایید

سلام
شما مالک ملک محسوب نمی شدید و در حال حاضر نیز نمی توانید با اقامه دعوا ملک را پس بگیرید
فروش مال غیر اثبات شده و به موجب حکم دادگاه خلع ید شما صورت گرفته است

با سلام
اگه ملک مال غیر باشه که وراث نمی تونند به شما بدهند ولی شما می تونی ثمن معامله و خسارت را از وراث مطالبه کنی در حدی که بهشون ارث رسیده

با توجه به توضیحات شما که فرمودید فروش مال غیر اثبات شده و به موجب حکم دادگاه خلع ید شما صورت گرفته است بنابراین شما مالک ملک محسوب نمی شدید و در حال حاضر نیز نمی توانید با اقامه دعوا ملک را پس بگیرید مگر اینکه به صورت قانونی ملک را از مالک اصلی ملک و یا در صورت فوت ایشان از وراث ایشان خریداری نمایید و چنانچه طبق حکم صادره مبنی بر فروش مال غیر ضرر و زیان خود را از فروشنده مطالبه نکرده اید صرفا می توانید بابت مطالبه اصل مبلغ و ضرر و زیان خود علیه وراث فروشنده اقامه دعوا نمایید.

با سلام ووقت بخیر
خیر نمیتوانید ملک را از وراث استرداد کنید ولو اینکه فقط ضررو زیان خودرا از شخصی که فروش مال غیر کرده است نسبت به شما میتوانید از طریق مراجع قضایی پیگیری کنید .