رضایت محضری نوشته شده در زیر چه مشکلات و تبعاتی برای من خواهد داشت؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۲۱ #06375229

با سلام.
بنده طبقه اول یک ساختمان آپارتمانی را اخیرا خریداری نموده ام که بعد از خریداری متوجه شده ام که طبقه دوم آن بعد از پروانه و پایان کار ساختمانی شهرداری ساخته شده است و فاقد سند است.
حال ساکن طبقه دوم از بنده میخواهد که برای دریافت سند به او رضایت محضری بدهم. بنده در دفترخانه حضور یافتم اما بعد از خواندن متن وکالت، از امضا خودداری کردم . چرا که بعضی قسمت های آن را متوجه نشدم. مثلا در قسمتی اشاره شده است عبارت زیر عنوان شده است که برایم ابهام داشت :
"سپس اقدام به فروش و انتقال سهمی موکل از آپارتمان احداثی تحت هر پلاک فرعی بانضمام حق الامتیاز انشعابات آب و برق و گاز منصوبه و ودایع مربوطه به هر شخص اعم از حقیقی و حقوقی"

خواهش بنده از کارشناسان این است که در صورت امکان متن کامل این رضایت را مطالعه بفرمایند و بفرمایند که امضای این سند چه مشکلاتی را برای من در پی دارد و چه امتیازاتی را خواهم داد. آیا حق استفاده از پشت بام از بنده سلب خواهد شد :

متن کامل :
انجام کلیه امور اداری وحقوقی و مالی موکلین در رابطه با ششدانگ یک واحد آپارتمان احداثی در پشت بام اشتراکی طبقه اول مسکونی تحت پلاک شماره فلان فرعی از فلان اصلی واقع در بخش فلان، ساختمان احداثی در عرصه ششدانگ پلاک فلان فرعی از فلان اصلی در بخش فلان موضوع صورتمجلس تفکیکی شماره فلان مورخ فلان ثبت تبریز که منجر به صدور گواهی عدم خلاف بشماره فلان صادره از شهرداری منطقه فلان گردیده است با رعایت کلیه قوانین و مقررات و با جلب نظر ذوی الحقوق به نحوی مقتضی و انجام تشریفات لازمه قانونی و تنظیم و امضا هر نوع سند رسمی اعم از اقرار و رضایت و تعهد و صورتجلسه تنظیمی در این مورد با هر متن و مفادی که باشد و با سلب حق هر نوع ادعا و اعتراض بعدی و اقدام به تفکیک مجدد آپارتمان جدید الاحداث به عنوان طبقه دوم مسکونی و سازه تحت هر پلاک فرعی معینه از طرف اداره ثبت و مراجعه به کلیه ادارات و شهرداری و سازمان نظام مهندسی و شورای اسلامی شهر و سازمان آتش نشانی و سازمان ها و موسسات و شرکتها ونهادهای انقلابی و شرکتهای دولتی و خصوصی و مراجع ذیربط و حل و فصل کلیه امور موکل در سهمی موکل از آپارتمان احداثی بشرح فوق الاشعار و اخذ هر گونه گواهی و مدرک و مجوز لازم و هرگونه صلح و سازش با مجاورین و امضا صورتمجالس اصلاحی و اسناد تنظیمی در همین رابطه و سپردن هر نوع تعهد و دادن هر گونه رضایت و تنظیم هر نوع سند اقرار و امضا اسناد تنظیمی در همین رابطه و اقامه هر گونه دعوی و پاسخگویی به دعاوی مطروحه اعم از حقوقی کیفری و اداری له یا علیه موکل در هر مرجع قضایی شبه قضایی و اداری در رابطه موضوع مذکور ارائه دادخواست و شکواییه و پاسخ به لوایح و شکواییه طرف مقابل و عند اللاقتضا شرکت در جلسه دادرسی و یا اداری و دفاع از حقوق حقه موکل و اخذ قرار یا آرا صادره و تقاضای اجرای آن با داشتن کلیه اختیارات مندرج در مادتین ۳۵ و ۳۶ قانون ایین دادرسی دادگاه های عمومی و انقلاب در امور مدنی شامل ]راجع به اعتراض به رای تجدید نظر فرجام خواهی و اعاده دادرسی وکالت در مصالحه و سازش ادعای جعل یا انکار و تردید نسبت به سند طرف و استراد سند تعیین جاعل ارجاع دعوا به داوری و تعیین داور وکالت در توکیل تعیین مصدق و کارشناس دعوای خسارت استرداد دادخواست یا دعوی جلب شاخص و دفاع از دعوای ثالث ورود شخص ثالث و دفاع از دعوای ورود ثالث دعوای متقابل و دفاع در قبال آن ادعای اعسار قبول یا رد سوگند درخواست صدور برگ اجرایی و تعقیب عملیات آن و اخذ محکوم به وجوه ایداعی[ با حق انعقاد قرارداد با هر یک از وکلای دادگستری و یا مشاورین حقوقی قوه قضاییه و تفویض اختیارات حاصله جزئا یا کلا به وکیل منتخب عنداللزوم عزل و جایگزینی وکیل دیگر و عندالاقتضا تقاضای طرح شکایت در هر یک از شعب شوراهای حل اختلاف مطابق آئین نامه اجرایی شوراهای حل اختلاف تخصصی دیوان عدالت اداری مصوب ۱۳۸۶/۰۸/۱۳ هیئت وزیران با اختلاف و الحاقات بعدی با حق ارائه و دریافت مدارک اعم از اصل کپی و رونوشت و امضا ذیل اوراق و دفاتر و مراجعه به شهرداری، تقاضا و دریافت مجوز تفکیک آپارتمان احداثی و انجام امور مربوطه و مراجعه به ثبت و انجام تمام امور مربوط به تفکیک و امضا ذیل نقشه های تفکیکی و تنظیم اسناد مربوطه در هر یک از دفاتر اسناد رسمی اخذ و دریافت صورتمجلس و متمم صورتمجلس تفکیکی عند اللزوم تقاضای اصلاح مندرجات متمم صورتمجلس تفکیک و امضا آن و حضور در تمامی ادارات و سازمان های فوق الذکر و شرکت در جلسات و کمیسیون های متشکله قبول یا اعتراض به آراء صادره و هر گونه توافق در رابطه با امور اداری موکل و عندالاقتضا اخذ سند مالیکت از اداره ثبت نسبت به سهمی موکل از آپارتمان آتی احداث با کلیه توابع شرعیه و لواحق عرفیه تحت هر پلاک فرعی و رفع هر گونه مانع و محدودیت قانونی در تمامی مراحل مذکور و اخذ و دریافت هر گونه گواهی و مجوز اعم از گواهی انجام معامله و مفاصاحساب و پاسخ استعلامیه و غیره از ادارات دارایی و ثبت و شهرداری و زمین شهری و سازمان ها و موسسات و شرکتها و مراجع ذیربط و پرداخت مالیات و عوارض متعلقه و سایر هزینه های لازم و سپردن هر گونه تعهد و رفع هر گونه مانع و محدودیت قانونی ارائه و دریافت کلیه مدارک مورد لزوم اعم از اصل یا رونوشت و کپی در تمامی مراجع و مراحل فوق و امضا ذیل اوراق و دفاتر و سپس اقدام به فروش و انتقال سهمی موکل از آپارتمان احداثی تحت هر پلاک فرعی بانضمام حق الامتیاز انشعابات آب و برق و گاز منصوبه و ودایع مربوطه به هر شخص اعم از حقیقی و حقوقی ولو بنفسه (به نام خود وکیل) و به هر مبلغ و میزان و با هر قید و شرطی که وکیل صلاح و مقتضی بداند اخذ وجه اسقاط خیارات و سپردن و تنظیم اسناد مربوطه اجرای صیغه عقد امضا ذیل اوراق و اسناد و دفاتر مربوطه.
حدود اختیارات : وکیل مرقوم در انجام دادن موارد وکالت با حق توکیل غیر ولو کرارا تام الاختیار می باشد و کلیه امضاها و اقدامات وکیل بجای امضا و اقدام موکل نافذ و معتبر است و موکلین ضمن عقد خارج حق عزل وکیل و ضم وکیل دیگر و انجام بالمباشره از خود سلب و ساقط نمودند. و مفاد این وکالت فقط در نقس وکالت موثر است.

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام با توجه به طولانی بودن متن سوال پاسخ کامل در صورت تمایل، مستلزم تماس با بنیاد وکلا و تعیین وقت مشاوره تلفنی یا حضوری است.