آیا بعد از ابلاغ نظریه کارشناسی می‌توان دعوی را نسبت به تمام یا بعضی از خواندگان استرداد کرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۷۷ #06344007

با سلام واحترام ۲ _ آیا برای اثبات  یک دعوا،  می توان از  یک   نظریه کارشناسی  که  در مورد همین خواسته  هم ولی   در یک دعوایی دیگر  اظهار نظر نموده  و مورد استناد رای دادگاه  هم  قرار گرفته به عنوان دلیل استفاد کرد؟؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
امکان استرداد دعوی وجود دارد ولی اینکه در چه مرحله ای از رسیدگی باشد و دعوی تجزیه پذیر باشد یا نباشد ، در هر حالت تصمیم دادگاه متفاوت است.
در مورد نظریه کارشناسی ، نمیتواند دلیل قطعی باشد و اعتبار و قبول آن منوط به نظر قاضی است ولی در کل استفاده از آن در دادگاه دیگر بلامانع است و میتواند از قرائن مثبته قرار گیرد.

-- استناد به نظریه کارشناسی یک پرونده در پرونده ای دیگر امکانپذیر است ولی میزان تاثیر آن به تشخیص قاضی بستگی دارد .
-- استرداد دادخواست تا قبل از صدور رای میسر است ولی اگر دعوی قابل تجزیه باشد میتوان نسبت به بعضی از خواندگان اقدام به استرداد کرد . .

بله نظرکارشناسی میتواندمستنددعوی قرارگیرد

استرداد دعوا اگر دعوا قابل تجزیه باشد نسبت به بعضی از خواندگان ممکن است و میتوانید نظر کارشناس را به عنوان دلیل مطرح کنید ولی پذیرش آن بستگی به نظر قاضی دارد.

قبول آن نظریه بستگی به نظر قاضی دارد . بله امکان گذشت در تمام مراحل دادرسی وجود دارد

سلام استرداد دعوی تا قبل از صدور حکم امکان پذیر است و میتوانید نظر کارشناس را ارائه دهید که بنا بر نظر قاضی حسب مورد بدان ترتیب اثر داده خواهد شد