چگونه میتوان علیه فروشنده که چک ضمانت را به شخص ثالث داده طرح شکایت نمود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۰ #06333762

باسلام
یک دستگاهی را ما سال ۹۳ به مبلغ ۵۰ میلیون تومان به صورت اقساط خریداری کرده و در قبال ضمانت معامله یک چک به همین مقدار داده ایم.ما نصف تعهد خود را پرداخت کرده ایم و نصف دیگرش باقی مانده به علت خرابی و عودت دستگاه.که کتبا اعلام نکرده ایم و دستگاه هنوز عودت نشده.فروشنده چک را به شخص ثالث داده و برگشت خورده و اقدام به دریافت کل مبلغ چک کرده است.در چک قید شده بابت ضمانت خرید دستگاه.
الان من چه کار میتونم بکنم؟

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر ضمانت چک محرز بوده شکایت خیانت در امانت نمایید

با سلام شما می توانید به دلیل خیانت در امانت از این فرد شکایت نمایید

شما می بایستی در زمان جلسه مطالبه وجه چک عنوان نمایید که چک ضمانتی بوده است و در حال حاضر اختلاف حساب دارید و فروشنده سو استفاده نموده از چک و نبایستی آنرا مطالبه می نموده و از طریق شخص ثالث که شاکی کنونی میباشد اقدام به این عمل نموده