آیا دادگاه در طلاق به حسابها و پولهای یکسال قبل زوج رسیدگی میکند یا بایستی لایحه و درخواست داد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۹۶ #06324945

با سلام
ببخشید.
شوهرم طلاق خواسته و بنده بعنوان ناشزه شناخته نشده ام و حق و حقوم محفوظ است ولی میخواستم بدونم شوهرم مقداری پول داشت که وقتی که مهریه ام را اجرا گذاشتم زود از حسابش برداشت

مشاوره حقوقی طلاق
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .بایددرخواست خودرااعلام کرد که شوهرشماچه چیزی دارد اعم ازمال منقول وغیرمنقول که قاضی اجرای احکام میتواندازاداره ثبت اسنادواملاک واستعلام ازحساب بانکی شوهرشما تحقیقی انجاد دهد

باسلام .طبق ماده۲۱قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی .انتقال مال به هرنحو به وسیله مدیون باانگیزه فرارازدین به نحوی که باقیمانده اموال برای پرداخت دیون کافی نباشد موجب حبس تعزیری یاجزای نقدی درجه ۶ یاجزای نقدی معادل نصف محکوم به یاهردومجازات میشود درصورتی که منتقل الیه نیزباعلم به موضوع اقدام کرده باشد درحکم شریک جرم است