روند شکایت بدون ادله و مدرک، به چه ترتیب است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳,۹۳۲ #06320991

با سلام و احترام.
حدود ۳ ماه پیش همسر بنده دچار حادثه شد و به علت پیچ خوردن پا دچار آسیب شد و بنده ایشون رو به بیمارستان منتقل کردم، اما بعد از گذشت یک ماه تماس از سوی دادسرا بنده احضار شدم بابت اینکه ایشون طرح شکایت کرده از من که من مورد ضرب و جرح قرار دادم و به ایشون ناسزا گفتم که دور انصاف و حقیقت بود فرمایشاتش و بنده متوجه شدم پدر ایشون برای پزشکی قانونی و مسائل مرتبط کلی هزینه کرده. و حالا با گذشت ۲ماه ایشون هنوز ادله خودشون رو ارائه نکرده و بهشون یک هفته فرصت داده بودند تا شاهدینشون رو احضار کنن اما الان دو ماه هستش که گذشته.
میخواستم بدونم روند پرونده به چه شکل خواهد بود؟
چون در دادگاه روحانیت علیه من شکایت شده و اتهامات خارج از واقع بسیاری طرح کردن که تعهد اخلاقی بنده رو زیر سوال میبره. اما خارج از واقع و واهی هستش.

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیدهر شکایت و هر ادایی نیاز به اثبات دارد . در این صورت اگر مدرکی نداشته باشید که اثبات کنید شمایتتان مسموع نخواهد شد .

سلام
چنانچه دعوای ایشان فاقد دلایل مثبته باشد دعوا رد می شود

احتمال زیاد منع تعقیب صادر میشود . بایستی مدارکتان نیز بررسی شود .

این شکایت محکوم به ردشدن است

باسلام. با توجه به اینکه ادله و مدرک قانع کننده‌ای از سوی ایشان صورت نگرفته بنابراین شما بایستی قاضی دادسرا را مجاب کنید که قرار منع تعقیب به نفع شما صادر نماید این قرار ظرف ده روز قابل اعتراض از سوی شاکی است