زمان فعالیت پلیس فتا تا چه وقت است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۷۳۹ #06320731

سلام
من مدتی پلیس فتا بهم زنگ میزنه و یه سوال دارم پلیس فتا تو تایم اداری خودشون زنگ میزنن یا نه؟
چون یبار شب ساعت نزدیک ۱۲ شب زنگ زدن یبار ظهر ساعت ۱۲ ولی شبها میتوانید بگید تایم خاصی دارن و شماره ای که نگاه کردم تو سایت پلیس فتا نیستش و به من زنگ میزنن و شک دارم که پلیس فتا باشه.
لطفا کمک کنید

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حضوری به پلیس فتا مراجعه کنید

سلام
ضابطین قضایی صرفا جهت دعوت برای حضور و ادای توضیحات تماس میگیرند و تحقیقات را همواره از طریق تماس های گاه بی گاه انجام نمی دهند

اگر شک دارید پیگیری نمایید و در صورت اثبات مزاحمت شخصی شکایت نمایید .

قضیه مشکوک است می توانی پاسخ ندهید

ضابطین قضایی گاهی در شیفت شب هستند و در حین حضور در یگان خدمتی خود به پرونده های ارجاعی خود رسیدگی میکنند.
ولی ساعت ۱۲ شب معمول نیست که تماس بگیرند.
شماره ها هم معمولا شماره ناشناس یا unkwon است.
موفق و پیروز باشید.