بعد از ثابت شدن ادعای کذب شرکت من میتونم شکایت کنم و تحت چه عنوانی؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۷۵ #06293413

از محل کارم اخراج شدم‌ و بخاطر ندادن حقوق اداره کاری و بیمه نکردن به اداره کار شکایت کردم از آن زمان توسط شرکت تهدید میشم که به دلیل خسارت به شرکت ازم شکایت میکنند. شرکت اقدام کرده..

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام. تحت عنوان افترا می توانید پیگیری کنید.

شکایت افترا در این صورت قابل طرح است

با اثبات سونیت امکان طرح شکایت افترا مستند ب شواهددو ادله موجود و اعاده حیثیت وجود خواهد داشت

باسلام و درود پس از اثبات ادعای کذب ،شما می توانید علیه ایشان شکایت افترا مطرح نموده و اعاده حیثیت نمایید.

باسلام
صرفا اگر شکایت کیفری بر علیه شما مطرح گردد با عنوان افترا میتوانید اعاده ی حیثیت نمایید

باسلام
در رابطه با ادعای خسارت ازسوی شما به شرکت باید با دلایل ومدارک اثبات شود

بستگی به شکایت یا اقدامی دارد که علیه شما مطرح میشود . اگر کیفری اقدام کرده و اتهاماتی را به شما وارد کند که قادر به اثباتش نباشد میتوانید به اتهام افترا شکایت نموده و تقاضای اعاده حیثیت کنید . ولی اگر بابت خسارات وارده دادخواست حقوقی مطالبه مطرح شود ، حتی بر فرض رد دعوی آنها نمیتوانید شکایتی اقامه کنید .