طلاق چگونه تقاضا شود؟

پرسیده شده
۳۴ پاسخ ۳۴۴ #06290827

میخوام از زنم جدا بشم آیا دادگاه دلیل محکمه پسند میخواد یا میشه نگفت پدر خواست طلا ق داد

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۳۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای تقاضای طلاق از جانب زوج نیازی به ارائه ادله در دادگاه توسط قانونگذار پیش بینی نشده است.

درود
حق طلاق با زوج میباشد،غیر اینکه حق طلاق را به زوجه داده باشید.برای طلاق هم دلیل نیاز ندارد.با زوجه باید توافق کنید،و
تمام حق و حقوق آن را از قبیل مهریه و نفقه پرداخت کنید.در آن صورت میتوانید طلاق بدهید.

باسلام. باتعیین تکلیف درموردحقوق مالی زوجه، میتوانید اقدام به جدایی نمایید.

سلام
خیر نیازی به دلیل نیست لیکن می بایست حقوق مالی زوجه پرداخت گردد.

وقت بخیر زوج صرفا با پرداخت حقوق مالی و یا ترتیب پرداخت آن می تواند زوجه را طلاق دهد

سلام خدمت شما .نفقه و‌مهریه زوجه را پرداخت کنید مشکلی برای طلاق نیست.

زوج برای طلاق احتیاج به دلیل ندارد،با پرداخت حقوق مالی زوجه میتوانید همسر خود را طلاق دهید.